lauantai 21. helmikuuta 2015

Rossi: Toivekuvapostaus osa 3

Hiphei, tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle!

Meiltä kysyttiin viime postauksessa, milloin seuraava toivekuvapostaus tulee. Siitä hoksasinkin, että voisin toteuttaa toivekuvapostauksen kolmannen osan. Yleensä nuo ns. aikuiset hevoset eivät halua, että minä "kakara" postaisin blogiin. He luulevat, että kirjoittelisin jotain typerää, mutta pakko sanoa, että heidän ajatusmaailmansa tässä jutussa se tyhmä on. Nyt on kuitenkin sesonki, ja hevosystäväni käyvät useammilla vaelluksilla kuin yleensä, joten heillä ei ole niin aikaa kirjoittaa, toisin kuin minulla, joten tänään saatte nauttia minun pälpätyksistäni. ;)

Vanhin kuva jostain issikasta

Trana ja minä
Tämä kuva on vanhin kuva minusta ja Tranasta, joka täällä tallillamme on otettu. On meistä otettu monia kuvia edellisessä kodissammekin, mutta ne kuvat eivät ole meillä. Tämä kuva otettiin ensimmäisenä päivänämme uudessa kodissa, eli täällä. Olimme hyvin tiiviisti yhdessä Tranan kanssa. Siskokset pitävät aina yhtä!

Kuva hyppäämisestä

Allu ja Iiri
Muistan sen päivän, kun tuo jättiläiskokoinen möykky, jota ihmiset kutsuvat Alluksi, pääsi hyppimään kentällä esteitä ratsastaja selässään. Minä katselin aitauksesta silmät ja sieraimet suureksi laajenneina heidän menoaan. Muistan, kuinka minua suututti, etten itse päässyt mukaan esteiden ylitykseen.

Onni

Turo-koira ja Irmeli
Minulle on kerrottu, että vuosia sitten oli tallilla Turo-koira, johon Irmeli oli aivan rakastunut. Voi, miten suloista!

Hauskuus


Tiesittekö te sen, että tuo Hrimnir rakastaa uimista yli kaiken? Tässä tallin isäntä Jukka oli mennyt uittamaan Hrimniriä. He ovat kyllä tuossa hupsun näköinen pari, Jukka vedessä täysissä pukeissa, ja Hrimnir melkeinpä korviaan myöten veden alla. Hieman hupsuja he kyllä molemmat ovatkin. Heillä itsellään taisi myös olla hauskaa pulahtaa veteen helteisenä päivänä.

Kiltein hevonen

Jöra ja Hrimnir
Vaikka niin kovasti haluaisinkin laittaa tähän kohtaan kuvan minusta, Rossista pureskelemassa pikkulasten kenkiä, en voi sitä tehdä. Ehkä Jöra ja Hrimnir kuitenkin ovat vielä hiiiieman kiltimpiä kuin minä, sillä olen vielä pieni, enkä ole voinut oppia vielä kaikkea kilttinä olemisesta. Hrimnir ja Jöra kantavat selässään niin kehitysvammaisia, ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia, vuoden ikäisiä kuin myös kokeneita konkareita. Luotettavia polleja siis!

Paras kuva Veerasta

Veera
 
Veera
Veera on sen verran lahjakas poseeraamaan, että hänestä on paljon hyviä kuvia. Minä, Rossi, en pienillä aivoillani osaaa päättää, mikä on paras kuva hänestä, mutta nämä kuvat ainakin ovat ehdottomasti yksiä suosikeistani. Rakastan tuota vauhtia ja energiaa, mikä toisesta kuvasta välittyy. Ensimmäisessä kuvassa oleva auringonpaiste taas tuo keväisen fiiliksen.

Hrifla ja Gola

Gola ja Hrifla
Tämä kuva on otettu Hriflan ja Golan ensimmäisinä päivinä täällä Levillä. Ystävän kanssa juodessa vesikin maistuu herkulliselta. ;)

Gjaffar ja Hrimnir

Gjaffar ja Hrimnir
Minulle on kerrottu, että Gjaffarin ja Hrimnirin yhteinen taival ei ole aina ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Kun Gjaffar tuli tänne, he tappelivat Hrimnirin kanssa ensimmäiset päivät vihaten toisiaan. Nykyään he ovat kuitenkin parhaat ystävykset, jotka näyttävätkin veljeksiltä. Ehkä tosiystävyyden voi saavuttaa vasta mutkien jälkeen.

Hevonen nousee pystyyn

Stjarni ja Baron
Nuo pojat näkee leikkimässä päivittäin. He ovat usein hippaa. Välillä he saattavat nostaa etujalkojaankin ylös kohti taivasta. Vitsi, kuinka mukavalta Baronin ja Stjarnin leikit näyttävätkään. Kuinka paljon haluaisinkaan leikkiä heidän kanssaan, mutta pojat eivät päästä minua mukaan. Syrjintää! He ovat sitä mieltä, että se on poikien juttu, ja etten minä pikkutyttönä voi siihen osallistua. Pah, en minä edes ole tyttömäinen tamma. En ole sellainen, joka pelkäisi tuollaisia pieniä ruunia. Olen seikkailunhaluinen ja rohkea, iso tyttö!

Hevonen pukittaa

Veera
Meillä täällä Lapissa pukitellaan noin, kuten Veera tuossa kuvassa tekee. Toinen takajalka ilmaan!

Toivottavasti piditte minun, Rossin käsialasta täällä blogissa! Hyvää viikonloppua!

♥: Rossi


lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävyys on elämän paras sijoitus!

Tiesithän sinä sen,
että sinusta kovasti iloitsen  ja
että olet minulle tärkeä hevonen. 
Tiedätkö myöskin sen,
että usein sinua lämmöllä ajattelen 
ja yhteisiä hetkiämme muistelen. 
Arvaat kai sinä sen,
että koskaan sinua unhoita en,
sinä ystävä kultainen.
Stjarni ja Baron


Stjarni ja Baron

Jos voisin antaa sinulle yhden
ominaisuuden, antaisin sinulle
kyvyn nähdä itsesi, kuten minä
sinut näen. Silloin voisit huomata,

miten verraton oletkaan.


Selja ja Keila
Selja ja Irmeli
Paljon on maailmaan iloa luotu,
paljon elämälle onnea suotu,
onnesta suurimman saanut on varmaan,

kun omistaa sinut, ystävän armaan. 


Ida ja Veera
Veera ja Ida
Kiitän sinua ystäväni
kaikesta sydämestäni,
sillä tiedän, että olet
aina ollut kanssani
kulkemassa, niin murheen
murtaessa kuin
ilon ja onnen kohdatessa.
Ei sanoja ole tarvittu,
ei selityksiä kaivattu,
on vain ollut tämä yksi:

ystävyytemme


Veera ja Ida
Trana, Toukka ja Rossi
Sinä olet kuin... 
Kedolla kasvava kukka,
joka saa minut hymyilemään 
Auringonpaiste,
joka tuo lisää valoa elämääni.
Raikas tuuli, joka puhaltaa voimaa sisimpääni 

Olet ihme...!


Stjarni ja Hrifla
Stjarni ja Hrifla
Ystävyys,

kauneinta, mitä tiedän, arvokkainta, mitä omistan.


Trana ja Toukka

♥: Saagan Issikat

lauantai 7. helmikuuta 2015

Gjaffar: Vitsejä ja ystävyyttä!

Iltaa iltaa rakkaat lukijamme!

Kuinkas teidän viikkonne on sujunut? Minä olen urheillut, kasvattanut lihaskuntoani sekä syönyt terveellisemmin kuin koskaan. Olen nimittäin jättänyt kaksi heinänkortta pois päivittäisestä ruoka-annoksestani. Olkaamme siis ylpeitä minusta, Gjaffarista!

Allu lumen keskellä!
Mikäs tuolta Hetan suusta pilkottaa? Onko se kenties jokin lauantaimakkara vai?

Toukkishan se sieltä kurkkii!
Arvatkaa mitä! Minä olen lähentynyt hurjasti tuon Baronin kanssa. Me olemme molemmat komeita, hyväkäytöksisiä ja kaikkien rakastamia herroja, joten lähtökohdat ystävyydellemme ovat mitä mainioimmat. Vasta lähiaikoina päähäni kuitenkin syttyi lamppu, että vau, tuo Baronhan on kivempi kuin olen koskaan luullutkaan.

"Olet huipputyyppi, Baron!"
"Niin sinäkin Gjaffar!"
Minä ja Baron


Baronilla on myös aivan mahtava huumorintaju. Me kaikki issikat olemme kyllä aika hauskoja persoonia, mutta aina emme mekään ymmärrä toistemme vitsejä. Minulla ja Baronilla taas on täysin samanlainen huumorintaju. Baronille sai nauraa aivan kunnolla, kun hän vitsaili tallin oppaasta, Piasta. Nauroimme yhdessä sille, miten Pian suu on aina auki. Aivan kuin hän odottaisi, että aina hänen mielessään pyörivä ruoka lentäisi hänen auki olevaan suuhunsa, heh heh. No, onneksi Pia ei koskaan saa tietää, että hän on yksi vitsailumme aiheista. ;)

Pia suu auki odottamassa ruokaa, jonka pitäisi lentää hänen suuhunsa :D
Minä nauramassa Baronin vitsille.
Me ja meidän viattomat katseemme. 

Tällaisia pusuja voimme antaa myös teille, ihmisille ♥! Tervetuloa tänne Kaarelantielle, jos olet pusujamme vailla. ;)
♥: Gjaffar

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Selja: Suloisia kuvia!

Iltaa!

Tänään tuomme tänne blogiin ripauksen talvista maisemaa, tietysti meidän issikoiden kera. Olenko minä muuten ainoa, joka siirtyi helmikuun puolelle varsin leikkisissä tunnelmissa? Olemme viettäneet heppakavereideni kanssa oikein kivoja ja leikkisiä hetkiä. Juoksua, kiljahduksia ja pusuja ovat ihmiset saaneet ihmetellä.

Toukka-kaunotar
Kaunottaren upeaakin upeampi silmä!
Toukkahan se siinä söpöilee.
Olenko minä muuten ainoa reipas työntekijä, vai oletteko te muut työssä käyvät hevoset tai ihmiset tällaisia kuin minä? Olen sellainen, että odotan aina innolla sesonkia. Sitä aikaa, kun pääsemme kunnon töihin. Minä pidän siitä, Pidän uusien ihmisten tapaamisesta, mutta se vasta onkin hienoa, jos tunnistan jonkun ratsastajan tutuksi. Jos tunnen, että tätä henkilöä minä olen ennenkin kantanut selässäni.

Onhan tämä rento oleskelukin ihan kivaa. ;)

Niin, onhan se kyllä mukavaa myös rentoutua ja laittaa silmät kiinni ja antaa lumihiutaleiden vain leijailla selkänsä päälle. Tämä on mukavaa eritoten silloin, jos kaveri löytyy vierestä.

Kuten me Keilan kanssa teemme harva se päivä.

Gjaffarkin on nokosilla.
Ajatelkaa, kuinka muodikas tuo lumipeite turkkimme päällä onkaan. Aivan ihana, kun näin oikeasti ajattelee! Vähän niin kuin ihmisilläkin on jotkut neuleet päällä, niin tämä on meidän muotiamme. Olemme muodin edelläkävijöitä.

Ihana, eikö vain?
Ovathan nämä minun ja Keilan etuharjatkin aika suloiset. Keilalla on selvästi permamentti, ja minun harjassani roikkuu hiuskoriste, joka on toiselta nimeltään heinänkorsi.


Minä ja Keila
Kaikkien hevostyttöjen rakastama hurmuri, Hrimnir!

 Aina ei jaksa olla kavereiden kanssa. Silloin voi eristäytyä muista kauas vuorien taakse. ;)

Baron
 
Baron-söpöliini
Hyvää helmikuuta kaikille! Viettäkäähän paljon aikaa meidänlaistemme suloisuuksien kanssa ja nauttikaa ratsastamisesta. :)

Barsku-Baron

Baron
♥: Selja