keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Baron: Vaihtelu virkistää!

Hellurei!

Arvatkaas, kuka täällä ruudun toisella puolella tällä kertaa on? Minä Baron tietenkin. ;) En olekaan postannut tänne koskaan, joten nyt on korkea aika aloittaa netissä surffailu! Muistelimme tänään kavereideni kanssa ensimmäisiä hetkiä täällä Lapin Saagassa. Päätin tulla jakamaan niitä muistoja teidän kanssanne. Tietysti kuvien kera!

Kaikki alkoi siitä, kun minut, Selja, Stjarni, Toukka, Hetta ja Keila lastattiin kuljetusautoon, kohti tuntematonta. Siitä alkoi pitkä matka tänne Lappiin, tuntemattomien hevosten luokse.

Minä Baron :)

Muistan ensimmäiset päivät tarkasti. Me kuusi hevosta olimme hyvin tiivis porukka. Pysyttelimme ensimmäiset päivät syrjempänä uusista ystävistämme. Selja oli meistä rohkein. Hän uskalsi käydä katselemassa pihattoakin. Aitauksessa oli kaksi heinäpaalia: meidän heinäpaalimme ja uusien tuttaviemme heinäpaali. Juoma-astian luokse emme yksin uskaltaneet mennä. Muistan niin hyvin sen tunteen, kun oli kova jano, eikä uskaltanut mennä juomaan yksin. Silloin menimme aina koko porukalla.


Muutaman päivän me sitten selvittelimme uuden, isomman lauman arvojärjestystä. Jos erimielisyyksiä tuli, jouduimme hieman kinastelemaan. Muuten sopeuduimme huomattavan hyvin, eikä kotiutumisessakaan kestänyt kauan.

Tässä kuvassa Hrimnir on jo kanssamme syömässä sopuisissa tunnelmissa. :)
Sitten kun olimme käyneet jo muutaman kerran talliväen kanssa maastossa, pääsimme asiakkaiden käyttöön. Minä ja Stjarni saimme asiakkaat selkäämme ensimmäisinä, sillä olimme jo heti alkuun niin rauhallisia.

Me satuloituina.
Välissä tuli kesä, ja lähdimme takaisin Power Parkkiin. Seuraavana talvena palasimme uudelleen tänne tuntureiden keskelle. Silloin emme enää vierastaneet Lapin Saagan issikoita, sillä olivathan he meille jo tuttuja ystäviä :). 

Vaelluksella... ♥
Mikäpä siinä oli ihanissa Lapin maisemissa vaeltaa. Itse ainakin lähdin jokaiselle reissulle reippain mielin mukaan ja niin lähden edelleenkin.  :)Olen kyllä onnellinen, että saamme olla täällä Levillä aina talvisaikaan. Onhan se kivaa vaihtelua! Tuolla Power Parkissa, jossa olemme kesät, on ihanaa laukkailla pelloilla ja nauttia kesästä ja sääskettömyydestä. Täällä Lapissa taas on aivan erilaista. Täällä olemme esimerkiksi laukanneet umpihangissa ja taivaltaneet tunturissa ♥. Tulee niin paljon kaikkia ihania muistoja mieleen, kun alkaa ajatella tarkemmin! En vaihtaisi kyllä mitään hetkeä pois. Kaikki ovat olleet niin ihania omilla tavoillaan :). 

Nyt me olemme olleet täällä jo muutaman talven, ja hauskaa on ollut ja varmasti tulee aina olemaankin. Toivottavasti piditte postauksestani, ja haluatte lukea kirjoituksiani toistekin. :)

♥: Baron

P.S Muistakaahan kommentoida! :)

2 kommenttia:

 1. Tuleeko kukaan Lapin Saagan hevosista powerparkkiin? ihania hevosia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kyllä tulee. Lähdemme suuntaamaan Power Parkkiin vapun jälkeen melko isolla kokoonpanolla. :)

   ♥: Baron

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)