lauantai 12. huhtikuuta 2014

Gola: Kenttäratsastusta nyt myös meidän tallillamme!

Moro!

Täällä minä, Gola. Minua onkin toivottu kirjoittelemaan tänne, kun olemme Hetan kanssa ainoita, jotka eivät ole päässeet postailemaan blogiin vielä kertaakaan.
Kuten osa teistä jo tietääkin, tallillemme on tullut kenttä. Oikeastaan se on olla möllöttänyt pihassa jo syksystä lähtien. Tallimme omistaja on nyt päättänyt alkaa aktiivisesti myydä kenttäratsastustunteja meillä islanninhevosilla.

Tässä minä, Gola :)


Baron ystäväiseni ♥
Jotkut asiakkaat kaipaavat tuntureiden ympäroimien rentouttavien ratsastusvaellusten vastapainoksi kenttäratsastusta, jossa tarvitaan keskittymiskykyä ja meidän hevosten hallitsemistaitoa. Kenttäratsastuksessa voi myös kehittyä ja oppia paljon uutta.

Irmeli ♥
Vaikka itse sanonkin, olen kieltämättä aika kuulias ja osaava ratsu kentällä. Entisellä asuintallillani menimme paljonkin kentällä, ja siellä opin kaikenlaista kenttäratsuna toimimisen saloista. Nyt täällä Lapin Saagassa menemme paljon maastossa. Pidän maastoretkistä todella paljon! On kuitenkin mukavaa virkistystä päästä joskus kentällekin näyttämään osaamisiaan. Varsinkin tuo esteiden hyppiminen vaikuttaa jännittävältä ja samaan aikaan superhauskalta. :)

Minä vauhdissa ;)
Hihii, odotan innolla asiakkaita, jotka tulevat ratsastamaan meillä kentällä. Vaikka en itse aina pääsisikään heidän ratsuikseen, on aitauksestamme mahtavat vakoilupaikat tuntien seuraamiseen! Meillä on nyt käynyt kentällä muutama pieni ratsastaja. He ovat vasta opetelleet hevosten ohjaamista yms. Siltäkin kannalta kenttä on loistava mahdollisuus pienille ratsastajienaluille, jotka eivät vielä uskaltaudu lähtemään maastoon.

Irmeli ♥
Sepäs vasta onkin mukavaa puuhaa, kun pääsemme heppakavereideni kanssa viilettämään esteitä yli täydessä laukassa. Oi, että! Elämä on kyllä niin ihanaa ♥! Suosittelen kyllä kaikille ratsastusta, niin kentällä kuin maastossakin. On molemmille osapuolille (niin hevosille kuin ihmisillekin) mahtavaa huomata, kuinka niin erilaiset otukset löytävät yhteisen sävelen. :)

Baron ♥
 Olit sitten nuori taikka vanha, aloittelija tai kokenut, ei muuta kuin koettamaan rohkeasti töltin taikaa!

Baron ♥
Mutta nyt, nyt haaveilut sikseen. On nukkumaanmenoaika! Hyvää yötä ♥!

Minä :)


♥: Gola

P.S Kiitoksia kaikille, jotka ovat laittaneet meille kysymyksiä, jotta voimme toteuttaa kysymyspostauksen. ♥ Saatte kysellä toki lisääkin!

4 kommenttia:

 1. Kenttäratsastus ja kentällä ratsastus tarkoittavat ihan eri asioita, luulin että edes henkilökunnalla olisi jotain tietoa tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minua höpsöä! En ole jaksanut pienempänä keskittyä kuuntelemaan vanhempia ja viisaampia hevosia, kun he ovat opettaneet minulle eri sanojen merkityksiä. Nytkin minä vain ajattelin, että kaipa se kenttäratsastus ja kentällä ratsastus tarkoittavat samoja asioita, kun molemmissa ratsastetaan kentällä. :D No, kiitos sinulle, kun valistit minua tässä asiassa. Ainahan sitä oppii uutta! :)

   ♥: Gola

   Poista
 2. Ihanaa kun tuli Golaltakin se postaus jota toivoin! Tässä lähiaikoina tullaan kavereiden ja siskon kanssa teille tunnille! Haluaisin Golan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitihän minun tulla heti postailemaan, kun kuulin, että kirjoituksiani toivottiin! :) Samalla, kun varaatte tunnin, kannattaa kysäistä onnistuisiko se, että ottaisit minut ratsuksesi. Toivottavasti tapaamme pian!

   ♥: Gola

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)