torstai 11. joulukuuta 2014

Veera: Toivekuvapostaus osa 2

Moikka! Tänään päätimme vihdoin toteuttaa toivekuvapostauksen toisen osan. Toivottavasti tykkäätte!

Talvi

Ah, talvi, tämä ihanaakin ihanampi vuodenaika! Parasta tässä on minun mielestäni se, että ympärillämme on paljon lunta. On ihanan isoja lumihankia, joihin voi upottaa jalkansa.

Trana lumihankien keskellä!
Hrimnir laukkaa

Hrimnir on kyllä niin suloinen kaveri laukatessaan. Tuollainen pienikokoinen poika pinkomassa täysiä lumihangessa saa tällaisen itsevarman tammankin hurmaantumaan. Olen varma, että Hrimnir sulattaa kaikkien sydämet laukatessaan lumihangessa. En voi olla tässä asiassa ainoa. ;)

Kuva: Pauli Riikonen/ White Clouds Productions
Uusin tulokas

Tällä hetkellä uusimpia tulokkaita ovat PowerParkin hevoset, vaikka eivät he niinkään uusia ole. Ovathan he sentään olleet täällä jo useita talvia. Aivan uutena tuttavuutena laumaamme tulivat viimeksi Trana ja Rossi syksyllä 2013, mutta siitä on jo niin pitkä aika, ainakin siltä tuntuu. Stjarni, Baron, Selja, Toukka, Hetta ja Keila ovat siis tällä hetkellä uusimpia tulokkaita, sillä he tulivat vasta vajaa pari viikkoa sitten.

Uuusimmat tulokkaat!
Heinäpaali

Se yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Heinäpaali on myös suosituin unieni kohde, sillä jopa nukkuessani on minun ajateltava sitä.  Tässä kuvassa joku meistä hevosista on ilmeisesti kaivanut heinäpaalista pesäkolon itselleen tai jotain muuta vastaavaa.


Gjaffar ja Hetta heinäpaalin vieressä
Tallin ensimmäiset asukkaat

Irpa ja Jöra ovat tallimme ensimmäiset asukkaat. He ovat myös kaiken tämän alku. Nämä vauhtimummot tietävät kaiken tallin historiasta, joten heillä riittää paljon muisteltavaa. He ovat nähneet myös paljon elämää ennen tänne muuttoaan, joten arvostan Irpaa ja Jöraa suuresti. ♥

Kuva Jörasta ja Irpasta alku-ajoilta.
Veeran onnenpäivä

Jee, nyt saan vihdoin puhua itsestäni! ;) Minun onnenpäiväni oli ehdottomasti se, kun leirillä oli kauneuskilpailu, ja minä voitin sen. Oi, sitä tunnetta, kun ihmiset katselivat kauneuttani palvoen, ja minut julistettiin tallin kauneimmaksi hevoseksi. Voiko parempaa päivää minunlaiseni tamma toivoakaan?


Parhaat kaverukset

Tähän kohtaan laitan kaksi kuvaa, sillä tiedän kahdenlaista ystävyyttä. Minulla on parhaita kavereita, joiden kanssa saan jakaa kaikki iloni (kuten porkkanan saannin) sekä suruni (kuten sen, että joku muu hevonen saa porkkanan, mutta minä en). 

Minä ja Hrimnir
Mutta lisäksi minulla on myös toisenlaisia parhaita kavereita, joihin kuuluu koko hevoslaumamme. Hekin ovat parhaita ystäviäni, sillä vietämme koko ajan aikaa yhdessä ja kohtaamme erinlaisia arjen askareita kylki kyljessä.

Parhaita ystäviä ♥
Pitkä talvikarva

Me issikat tarvitsemme aika paksun talvikarvan, jotta Lapin pakkaset eivät tuntuisi missään. Varsinkin Ida ja Irpa kasvattavat hyvinkin tuuhean karvakerroksen. Sitten toukokuussa ilmojen lämmetessä irtoaa karvaa aika paljonkin.

Irpa ja hänen paksu lattialla oleva talvikarvansa.
Rossin ratsastusta

Tuntuu kyllä tosi oudolta, että nykyään tuolla meidän laumamme "vauvalla" voi ratsastaa. Ajattelen aina hänen olevan niin pieni, mutta sitten hätkähdän katsomaan Rossia ja huomaankin. että hän onkin jo muutamia aikuisia hevosia korkeampi. Äkkiä se aika rientää, ja nuo lapset kasvavat kyllä hurjaa vauhtia!

Trana edellä ja Rossi perässä!
Tässä tuli tämä toivekuvapostauksen toinen osa. Toteutamme näitä postauksia aina välillä, sillä lähettämiänne toiveita on onneksi vielä kuvaamatta. :)

♥: Veera8 kommenttia:

 1. veers sai hieno kampaus ,keltainen ruseti kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo kampaus oli kyllä upea! Keltaisen rusetin kanssa kehtasi poseerata kirkuvien fanilaumojeni kameroille. ;)

   ♥: Veera

   Poista
 2. Vooi, pikku-Rossihan se siellä opettelee ratsun ammattia. Hieno kampaus sinulla! Tuleeko näitä vielä vai tulivatko kaikki kuvat tässä ja ekassa osassa? Olet suosikki issikkani talliltanne, ja PowerParkin hevosista suosikkini on Toukka :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihanaa kuulla, että olen suosikkisi tallimme issikoista! ♥ Lämpimät terveiset sinulle myös Toukalta. Rossi on kyllä suloinen näky, kun hän saa kuolaimet suuhunsa ja ratsastajan selkäänsä. :) Minäkin rakastan tuota kampausta, joka minulla on siinä kuvassa. Kumpa saisin pitää tuollaista kampausta joka päivä.
   Me teemme vielä varmaankin kolmannen ja neljännen toivekuvapostauksen osan. :) Lisää tällaista on siis luvassa!

   ♥: Veera

   Poista
 3. spö toi veera tos kauneus kuvassa näkyy vissiin mun jalkaa ku olin siel leirillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo, sinun jalkasikin on näköjään päässyt koristamaan kuvaa. ;)

   ♥: Veera

   Poista
 4. ihania kyllä ootte <3 söpö oot veera <3
  T. Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Tulipas minulle tästä kommentista hyvä mieli. :)

   ♥: Veera

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)