torstai 13. helmikuuta 2014

Allu: Mitäköhän tuo issikkaystäväni ajattelee?

Moikka!

Täällä olen tänään minä Allu, norjan kylmäverinen. Toimin usein psykologina noille issikoille, kun heidän mieltään painaa jokin pieni taikka suuri asia. Olen luotettava, ja siksi issikat yleensä uskoutuvatkin juuri minulle. He tulevat aitaukseni luokse ja kertovat huolensa aidan toiselta puolelta. Nyt ajattelin sitten kertoa teille, miten tulkitsen heidän ilmeensä. Tunnen heidät jo sen verran hyvin, että näen heistä, millä tuulella he ovat. Osaan myös lukea heidän ajatuksiaan!

Minä kuuntelemassa ystävieni murheita.
Aloitetaan Toukasta. Kerron, mitä hän ajattelee tässä kuvassa. Tulkitsisin tämän kuvan niin, että Toukka tahtoisi olla joidenkin laumamme hevosten kanssa läheisemmissä väleissä. Hän katselee joitain hevosystävyksiä uteliaana tuumien, millaista olisi omistaa paras ystävä. Hänellä on monia hyviä ystäviä, mutta ei sitä yhtä parasta.

Toukka ♥

Sitten siirrytään Baroniin. Näen kuvassa onnellisuutta ja iloisuutta. Veikkaisin, että hän näkee parhaan ystävänsä Stjarnin tulevan kotiin vaellukselta. Baronilla oli varmasti ollut ikävää kamuaan, kun heidän oli pitänyt olla kokonaiset kaksi tuntia erossa toisistaan. Ovathan he niin kuin heinä ja heppa, tai paita ja peppu. :)

Baron ♥

Sitten hieman erilaisempaan tapaukseen tässä välissä. Ida oli tänään erikoisen vilkkaalla päällä...Hänkin vaikutti aivan Rossilta. Ihailen kyllä Idan taitoja saada ovi auki. Hän käytti mega-aivojaan siihen, miten saadaan ovi (joka oli kiinni, mutta ei lukossa) auki. Hän käytti hampaitaan ja työnsi päällään.

Ida ♥

Ja sitten ovi aukesi! Mutta ei Ida karannut. Ihan ajankulukseen hän vain ovia aukoi.  ;)

Ida ♥

Mutta palataanpas aiheeseen. Alhaalla olevassa kuvassa on Gola. Hänet ja hänen ilmeensä tuntien uskon, että joku toinen hevonen luimisteli hänelle, eli katsoi Golaa vihaisesti. Gola luimisteli tietysti takaisin. Eihän hän voi kaveriaan iloisesti hymyillen katsoa, jos toinen tuijottaa vihaisesti.

Gola ♥

Rossi taas näyttää kuvassaan suloisen onnelliselta! Aloin minäkin melkein kuolata, kun näin tuota heinää, jota Rossi kuvassa syö. Jotenkin niin täydellisen mehevän näköistä. Paljon parempaa kuin nämä minun heinäni. Mistäköhän Rossi tuollaista on taikonut? Täytyy mennä kysymään...

Rossi ♥


Joskus nuo issikat ovat niiiiiiin outoja, että en kyllä tajua niitä. Itse näytän jokaisessa kuvassa ihan siedettävältä, toisin kuin nuo issikat. Katsokaa nyt, vaikka tuota Hriflaa! No...Mitäpä muuta tuosta voi päätellä kuin, että Hrifla taisi olla vähän vitsikkäämmällä tuulella kuin yleensä. Taas yksi pelleilykuva lisää. ;)

Hrifla ♥  

Ja vielä toinen kuva Hriflasta! Tässä hän näyttää aivan koiralta, joka istuu ja katsoo herkkupalaa silmät suurina.

Hrifla ♥

Hetan kuvasta saan sellaisen käsityksen, että hän haaveksii jostain suuresta mehevästä hevosten hampurilaisesta. Tiedättekös, se on täydellisen herkullinen herkku se! Siinä on kaksi ruisleipää päällekkäin ja niiden välissä on omenaviipaleita ja porkkanapaloja. Slurps, tulipas nälkä! :P

Hetta ♥
Hrimnir...Hmm...Pitkän harkinnan tuloksena päädyin veikkaamaan, että kuvassa Hrimnir katselee, kun asiakkaita autetaan selkään. Ilmeisesti hän näkee siinä jotain hauskaa, koska hänen ilmeensä on huvittuneen hilpeä. Ehkäpä asiakas hyppäsi vahingossa hevosen selän yli, vaikka olisi pitänyt päästä satulaan. Kukapa tietää. ;)


Tässäpä nämä. Laitan loppuun vielä pari piehtarointikuvaa tältä päivältä, sillä tilannekuvat ovat parhaita. :)

Hrifla ♥
Jöra ♥

♥: Allu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)