sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Keila: Pelleily piristää päivää!

Heipä hei!

Olen Keila. :) Nyt kun tuli minun vuoroni postata, ajattelin että voisin tehdä kuvapostauksen, sillä rakastan kuvia! Postauksessa esintyvät kuvat ovat otettu tänään, eli aivan tuoreita tapauksia on luvassa. Tässä ne tulevat!

Huomatkaa suloisen värinen riimuni. Se on melkein pinkki! 


Ystäväni sanovat silmieni olevan niin suuret ja lempeät. He halusivat, että lisään tänne kuvan silmästäni. Minusta se on hieman hupsua! Kaikillahan on silmät päässä, ei niissä mielestäni mitään erikoista ole. No, en tahtonut pahoittaa ystävieni mieltä, ja tuossa alhaalla se kuva sitten on.


Koska olen hyvin huumorintajuinen yksilö, tuumasin, ettei tämä postaus voi jäädä näin vakavaksi. Elämässä täytyy olla jotain hauskaakin. Täytyy nauraa, kuten minä tässä alhaalla olevassa kuvassa. Nauru pidentää ikää! ;)


Muistatteko, kun Ida-heppa teki tänne postauksen? Hänhän kertoi silloin haluavansa olla kampaaja. Nyt hän toivoi, että minun hiukseni olisivat hyvin edes yhdessä kuvassa. No annoin hänelle sitten vapaat kädet loihtia uuden hänen mielestään upean kampauksen. Hän tekaisi minulle sitten tällaisen hiuslookin, joka tekee minut aivan Rossi-varsan näköiseksi.


Tykkään otella tyhmän näköisiä kuvia itsestäni, joissa väännän naamaani ja suurennan nenäreikiäni. Minulla pelottaa, uskallanko julkaista sellaisia kuvia netissä. Pelkään, että alatte haukkua minua rumaksi ja minulle tulee paha mieli. :(


Hevoskamuni rohkaisivat minua. Tässä se kuva nyt on. Jos pidätte, uskallan ehkä jatkossakin julkaista lisää pelleilykuviani. :)
Nyt kyllä hieman nolottaa tuo kuva...En kestä katsoa itse sitä, joten pidän silmät kiinni.


No, täytyy aina muistaa että nauraminen ja pelleily ovat elämän suola ♥! Mitä siis turhaa häpeämään itseään. Päätin juuri, että tästä lähtien pyrin aina olemaan oma itseni häpeämättä sitä, mitä olen.


Muistakaa tekin tämä kultainen sääntöni. Uskaltakaa olla sitä, mitä olette :)!♥: Keila

2 kommenttia:

 1. Miten tuommoista suloisuutta voi edes haukkua? Viehän muuten veeralle ja fjödurille terveisiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Veera ja Fjödur lähettävät sinullekin terveisiä. He toivovat, että näkisitte pian :).

   ♥: Keila

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)