keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hrifla: Kauneusvinkkejä

Heippa!

Minä Hriflahan olen oikein tunnettu vaatimattomuudestani ja upeasta ulkonäöstäni. Siksi ajattelinkin neuvoa teitä rakkaita blogimme lukijoita kauneusasioissa. Kerron teille omia kauneusvinkkejäni. Kerron, miten minä huolehdin ulkonäöstäni. Oletteko valmiita?

Minä Hrifla :)
Aloitetaan vaatteista. Moni hevonen ei käytä mitään vaatteita, mikä on mielestäni todella kummallista. Vaatteet tekevät meidät hevoset vielä kauniimmiksi, joten miksipä emme pukeutuisi vaatteisiin? 

Tällainen kaapu minulla tänään oli päällä ♥
Kaiken lisäksi tuo puku estää inhoittavien hyttysten hyökkäysyritykset. Vaikkei täällä vielä sääskiä olekaan muutamaa yksilöä lukuunottamatta, on silti aina mukavampaa, kun yksikään sääski ei pääse kimppuuni siitä kohdasta, josta vaatteet suojaavat. Varsinkin tällaiselle hyttysallergikkohevoselle tuollainen vaatekappale on todella hyödyllinen ja vieläpä supermuodikas!


Suosittelen myös niille, jotka eivät hyttysallergikkoja olekaan, tällaista pukua. Ja onhan niitä tietysti erilaisiakin. Kun katsoo joitakin mallejakin, huomaa heidän pukeutuvan melkeinpä prikulleen samanlaisiin pukuihin kuin minä. Katsokaa, kuinka tylsältä Veera näyttää, kun hänellä ei ole mitään päällään... Veerakin on niin luonnonkaunis, että jos hän käyttäisi tällaista muodikasta asua, hänestä voisi tulla vaikka malli.


Asustani löytyy huppu. Suosittelen nostamaan huppua lähelle korvia, niin se näyttää vielä siistimmältä. Tarkoitan siis tätä:

Ei siis jätetä huppua kauas kaulalle, vaan vedetään se lähelle korvia. Se tekee asusta paljon paremman!
Mahan kohdalta puvustani löytyy hienot rypytykset, sekä muita yksityiskohtia, jotta kaikki hoksaisivat vatsalihakseni. Tämä on yksi tärkeä vinkki! Teidän kannattaa laittaa asuihinne mahan kohdalle jotakin yksityiskohtia, jotta katseet kiinnittyvät treenattuihin vatsalihaksiinne. :)


Lisäksi puvussani on helma, vähän samantapainen kuin hameessa. Siispä kauniit sääreni jäävät paljaiksi. Puvun helma laskeutuu täydellisesti juuri sopivaan kohtaan.


Mutta hei, ystävät rakkahat, ei kauneus perustu pelkästään vaatteisiin. Myös hiukset ovat tärkeät. Oikeastaan ne ovat kaiken A ja O. Onko teillä koskaan sellaista ongelmaa, kuten minulla, että herätessänne olette tämän näköisiä?


Eli hiuksenne sojottavat, minne sattuu...


Siihenkin ongelmaan löytyy onneksi ratkaisu. Nimittäin hiusten (tai sanottaisiinko pikemminkin harjan) harjaus. Minulta löytyy vaikka millaisia välineitä takkujeni selvittämiseen. Suosittelen kuitenkin, että harjaatte hiuksenne/harjanne aluksi pehmeällä harjalla. Nimittäin jos takkuista harjaa alkaa heti selvittää tiheällä kammalla, se saattaa hieman sattua. Käyttäkäämme siis tällaista harjaa aluksi.

Harjan värinä toimii tietysti vihreä, sillä se sopii hyvin päivän asuuni.


Tällaisen toimenpiteen jälkeen siirrytään siihen tiheään kampaan, jolla saadaankin sitten kaikki vihonviimeisetkin takut katoamaan.

Kaunis (melkein) hopean värinen kampani :)
Etuhiukset/-harjan voi jättää siistinä vapaiksi, eli ilman, että niitä laitetaan kiinni, tai sitten voi tehdä jonkin näköisen kampauksen, kuten esimerkiksi sivulle menevän letin. Aina täytyy muistaa, että jos hiukset/harja kiinnitetään pompulalla, sen väri täytyy natsata päivän asun kanssa. 

Joko näin...

...tai näin!

Vihreä ponkkari vihreän asun kanssa.
Vaatteiden ja hiusten lisäksi on huolehdittava hygieniasta. Siihen kuuluu ainakin päivittäinen hampaiden harjaus. Jos pesette hampaat päivittäin, kuten minä, saatte tällaiset samanlaiset kiiltävän valkoiset hampaat, niin kuin minulla on. :)


Samalla saatte myös häikäisevän hymyn :)
Lisäksi on tärkeää peseytyä jokaisen lenkin jälkeen, niin ei ala hiki tuoksahtaa!


Pesusieneen, jolla minut pestään, täytyy laittaa tietysti mitä parhaimmilta tuoksahtavat aromit. Sitten tuoksahdan aina puhtaalta. Täytyy vain muistaa, että pesuaineet eivät saa olla kovin vahvoja meille herkkäihoisille hevosille. ;)

Kelpaa nuuhkia!
Täytyy vielä kehuskella tuollaisilla komeilla, "partakarvoilla" jotka minulta löytyvät. Oikeastaan en tiedä, millä nimellä niitä pitäisi kutsua, joten nimitän niitä partakarvoiksi, vaikka olenkin tyttö, eikä meillä tytöillä pitäisi partaa kasvaa. Olen kuitenkin ylpeä asiasta ja hoidan "partaani" huolella.

Hoksaattekos?
Ei esimerkiksi Veeralla sellaista kasva!


Tässäpä tämä postaus oli. Toivottavasti hyödyitte tästä jotain. ;) Minulla on vielä yksi vinkki, joka on kaikista tärkein. Muistakaa se, että kauneus lähtee sisältä!Näin loppuun haluan vielä kiittää kaikkia lukijoitamme, niin lukijoiksi liittyneitä kuin muitakin blogia lukevia. Kiitoksia myös niille, jotka jaksavat kommentoida postauksiimme. Se nimittäin tuntuu hurjan kivalta, ja siitä saa tuplasuuren määrän postailuintoa. Näihin tunnelmiin päätän tämän postauksen. ♥

♥: Hrifla

4 kommenttia:

 1. Kiva! Hrifla on söpö!

  VastaaPoista
 2. Rifla on kyllä söpöläinen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! ♥ Tuntuu niin mukavalta saada kehuja söpöydestäni. :)

   ♥: Hrifla

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)