sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Irpa: Paras äitienpäivä rakkaan tyttäreni seurassa!

Hei rakkaat ystäväni!

Kuten ehkä tiedättekin, minulla (Irpalla) on ihana tytär nimeltä Irmeli. Tänään hän kyllä yllätti minut todella positiivisesti. Nimittäin aamulla noin yhdeksän aikoihin hän tuli herättämään minut laulaen äitienpäivä- onnittelulaulua. Olin aivan ihmeissäni. En olisi uskonut, että Irmeli muistaisi äitienpäivän olevan tänään.

Vasemmalla rakas tyttäreni ja oikealla minä, hänen äitinsä!
Eikä siinä kaikki! Irmelillä oli minulle iso kasa lahjoja annettavana. Oi sitä pientä rakasta tytärtäni. Hän on niin suloinen ja ihana. Kuvitelkaa, kuinka huomaavaista oli muistaa minua äitienpäivänä lahjoilla ja onnittelulaululla! ♥ Sain häneltä onnittelukortin, porkkanan, kukkakimpun ja pallon!

Lahjani ♥


Kukkia... ♥
Ensiksi Irmeli tuli luokseni kortin kanssa. Olin aivan otettu siitäkin! Enkä osannut aavistaa, että hän olisi hommannut vielä kortin lisäksi noin paljon muita lahjoja. Irmeli oli löytänyt kortin tallista kovan etsintätyön tuloksena. Hän, Veera ja Hrimnir olivat kolunneet kaikki tallin tilat sillä aikaa, kun minä olin ollut eilen lenkillä Hriflan kanssa. Kyllä se herkisti. Tirautin pari onnenkyyneltä saadessani kortin.

Ihana tyttäreni kortin kanssa ♥
Kuvassa Irmeli on ojentamassa korttia minulle.
Se oli kaunein kortti, jonka olen ikinä saanut tai edes nähnyt!

Minä Irpa, onnellinen äiti ♥

Kuvassa näkyy, kuinka herkistyin saadessani kortin.
Ja voi, että kuinka minä yllätyin, kun Irmeli tuli uudestaan luokseni virnistellen ja ojentaen kukkakimppua minulle. Kimpun hän oli säästänyt viime vuoden kesäniityiltä minulle. Siinä oli tuoksahdus kesästä ja vuoden vanhoista muistoista."Hehee, minullapa on sinulle äiti vielä tällainenkin yllätys!"

Kuva kauniista tytöstäni ja kauniista kukkakimpustani! ♥

Minä, Irpa ja kaunis kukkakimppu :)
Sitten hän antoi minulle makean porkkanan. Kuvitelkaa, kuinka ihana tyttäreni on. Kun viime viikolla meille hevosille oltiin annettu porkkanoita, Irmeli oli säästänyt niistä yhden ja laittanut sen jemmaan tätä äitienpäivää varten. Voitte varmaan arvata, mitä porkkanalle tein... Söin tietysti! ;)

"Popsi popsi porkkanaa, hampaita se vahvistaa!"
Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähimpänä, Irmeli antoi minulle lahjaksi pallon. Suht ison, liilan pallon. Hän sanoi, että kun olen vielä 25-vuotiaanakin näin pirteä ja hyväkuntoinen, kuntoni täytyy pysyä yllä. Niinpä hän antoi minulle jumppapallon, jota voin nostella ja heitellä aina niinä päivinä, kun en pääse ratsastettavaksi.

Irmeli antamassa palloa minulle.

Minä ja uusi paras kaverini! ;)Lahjojen antamisen jälkeen Irmeli kattoi äitienpäivälounaspöytämme ja laittoi kortin pöydälle, eli heinäpaalille.Äiti ja tytär syömässä!

Lounaalla...


Irmeli, rakas tyttäreni oli laittanut minun ruokani sekaan pieniä porkkananpaloja. Oli kyllä ihanaa, kun välillä hoksasi pureskelevansa maukasta porkkanaa heinän seasta!


Minä, Irpa
Ruokailuhetkemme päätteeksi kysyin Irmeliltä luvan, saisinko syödä yhden lahjoistani, herkullisen näköisen kukkakimpun. Olin nimittäin tuijottanut sitä koko lounaan ajan kukkakimpun ollessa heinäpaalin päällä olevassa maljakossa. Irmeli naurahti ja vastasi minulle myöntävästi. Oi, että ne kukat maistuivat hyvältä! Paras jälkiruoka ikinä! :)
Annoin myös Irmelin maistaa kukkia...Toivottavasti teilläkin on ollut kiva äitienpäivä! Ja toivottavasti te lapset olette olleet kilttejä äideillenne, niin kuin Irmelikin on ollut kiltti minulle. ♥ Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!


♥: Irpa

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihanat äiti ja tytär!

  VastaaPoista
 2. Voi jotenkin niin söpöä! Terveisiä hepoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ♥! Sellaisen ikimuistoisen äitienpäivän tuo Irmeli- muru minulle järjesti. ;) Terveisiä myös sinne ruudun toiselle puolelle meiltä kaikilta hevosilta.

   ♥: Irpa

   Poista
 3. Aivan loistavaa tekstiä taas kerran!! Hymy leveällä saa aina lukea näitä :) ihania kuvia<3

  VastaaPoista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)