sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Hrimnir: Menoa ja meininkiä kesäleirillä!


Terveppä terve! :)

Kuulkaapas rakkaat lapsukaiset ja aikuiset! Nyt on sellainen tilanne täällä tallilla, että yksi tuhansista toiveistani on käynyt toteen. Toiveeni ilmestyi turpani eteen kuin tyhjästä, lauantaina noin kolmelta iltapäivällä. Olin odottanut kuin kuuta nousevaa, että taas pian olisin suloisten, iloisesti nauravien lasten piirittämänä, pääsisin tutustuttamaan heitä töltin taikaan ja saisin tuplasti enemmän rapsutuksia ja kehuja kuin yleensä. Yksinkertaisesti sanottuna odotin innoissani kesäleirin alkua.

Kuvassa minä, viime kesäleiriltä.
Niin kuin jo kerroinkin, toiveeni kävi toteen, ja lauantaina leiriläiset saapuivat tallille. Olimme tietysti aivan innoissamme heppakamujeni kanssa, kun näimme niin tuttuja kuin uusiakin kasvoja. Alku vaikutti kuitenkin hieman oudolta. Nimittäin leiriläiset tekivät aivan outoja asioita lannan siivoamisen ja ratsastuksen sijasta. Lopulta saimme kuitenkin tietää, että oli menossa leirikaste, johon sisältyi kaikkia outoja tehtäviä, mutta kummastelimme kyllä pitkään tapahtumia, kun emme vielä tienneet, että kyse oli leirikasteesta.

Kävelyä pinteli silmillä kentällä...
Sokkoina olevien, pahaa aavistattomien leiriläisten kastelemista...

Viestijuoksua aitauksessamme muovipussit kenkinä...
Tekivät he tallissakin jotain kiljahduksista ja hillittömistä naurunpuuskista päätellen, mutta sinne me hevoset emme valitettavasti nähneet... Leirikasteen jälkeen katselimme kateellisena tyttöjä, kun he pääsivät syömään mitä herkullisimman näköistä ruokaa.


Tämän jälkeen me hevoset pääsimme ohjelmaan mukaan. Siirryimme siis ratsuiksi kentälle, ja kaikki leiriläiset saivat esimakua tulevien leiripäivien ratsastuksista. Ensimmäisenä päivänä olimme kentällä.

Tässä ratsuna toimin minä, Hrimnir.

Pujotteluhommissa...

:)
Sitten vaihdettiin aina uudet ratsastajat selkään niin, että kaikki pääsivät ratsaille. Jos laskin oikein, minunkin selässäni kävi neljä eri ratsastajaa. 

Irpan ratsastaja vaihtuu...
Kesken tämän leppoisan kentällä ratsastelun ilmestyi Rossi- neiti kuvioihin. Häntä ärsytti, kun me vanhemmat hevoset pääsimme hurmaamaan uusia tulokkaita, mutta Rossin piti vain pysytellä aitauksessa nuoren ikänsä vuoksi. Niinpä Rossi ryntäsi jollain ihmekonstilla aitauksesta kentälle ihastuttamaan lapsukaisia. Edes aita ei pysäyttänyt häntä. Hän sai varmasti hurmattua kaikki tällä näppärällä konstillaan. Mahtavaa Rossi!


No, olemme kaikki tottuneet Rossin tempauksiin, joten jatkoimme tuntia aivan normaalisti välittämättä Rossista. Häntä varmaan harmitti, kun me hevoset emme olleet milläänsäkään hänen tempauksestaan. Raukka kun varmasti koetti hakea sillä huomiota... :D

Tunti jatkui...
Tänään sitten pääsin vaihteeksi maastoratsuksi leiriläisille. Ilma ei valitettavasti tänään suosinut meitä, sillä vettä tihkutti sataa tasaisesti aamusta iltaan. Onneksi pirteät ratsastajamme eivät siitä välittäneet, mutta minua se kyllä hieman harmitti. Koetan nimittäin aina tehdä parhaani, että asiakkaat olisivat sataprosenttisesti tyytyväisiä, mutta sateeseen en valitettavasti pysty vaikuttamaan. Maastoretket menivät kuitenkin sateesta huolimatta hyvin, ja ilmapiiri oli iloinen.

Ei muuta kuin hyppy Irmelin turvalliseen selkään ja nokka kohti uusia seikkailuja.
Tässä me, tämän reissun ratsut:

Trana ♥

Veera ♥

Irmeli ♥

Ja tietysti minä, Hrimnir ;)
Pääsimme me juoksentelemaankin monesti, mutta ne kuvat "hieman" epäonnistuivat. Jouduin muokkaamaan kuvia aika paljon ja toivon, että niistä edes nyt saisi jotain selkoa.
Trana... Pahoittelen laatua!
Veera töltin merkeissä!
On se kyllä ihanaa, kun on tämä leiri! Tätä on odotettu... :) Nyt laitan väsyneenä, mutta onnellisena nukkumaan. Kauniita unia ja mehevien ruohotupsujen kuvia ♥!
♥: HrimnirEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)