torstai 12. kesäkuuta 2014

Veera: Leiriläisten stailattavana!

Heissan!

Oli kyllä pakko tulla tänne ylistämään tätä päivää! Tuli koettua nimittäin hetkiä, jotka eivät aivan heti satu unohtumaan. Hmm, mistäs aloittaisin...

Niin kuin ehkä tiedättekin, täällä on nyt hevosleiri menossa. No, tänään perusmaastoratsastuksien ja kentällä ratsasteluiden lisäksi leiriläisille oli ohjelmassa jotain aivan muuta. Nimittäin tietokilpailua, ratakilpailua, kauneuskilpailua, teoriakoetta ja sen sellaista.

Minä, Veera!
Tietokilpailuun ja teoriakokeeseen me emme valitettavasti voineet osallistua. Siksipä kerronkin rata- ja kauneuskilpailusta. Ratakilpailu oli siis sellainen kisa, jossa leiriläisen piti omalla hoitsullaan ratsastaen kiertää rata. Se oli minulle tuttua puuhaa, sillä sellainen kilpailu on ollut aikaisemmillakin leireillä.

Kisa alkoi sillä, että ratsastaja ohjasi oman hoitohevosensa pystyssä olevan kepin luokse. Kepissä oli kiinni kypärä, ja ratsastajan täytyi pysäyttää hevonen kepin kohdalle, ottaa kypärä ja laittaa se päähän. 

Yltääkö?
Sen jälkeen oli samanlainen tehtävä, mutta kypärän sijasta kepin päältä täytyi ottaa kertakäyttömuki. Sitten suunnattiin muki kädessä toisen samanlaisen kepin luokse, ja siihen muki jätettiin.

Hrifla ratsastajansa kanssa.
Lisäksi rata sisälsi mm. pujottelua ja korotettujen puomien yliastumista kentällä.

Kepin päältä otettu kypärä ei aina ollut kaikille sopivan kokoinen. Esim. tässä kuvassa kypärä on valahtanut Irpan ratsastajan silmille isoutensa vuoksi.

Irmeli ratsastajansa kanssa.
Ratakilpailu sujui minun osaltani erinomaisesti, ja sijoituin siinä osiossa kolmanneksi hoitajieni kanssa. Kilpailun tarkoitus oli kiertää rata virheettömästi mahdollisimman nopeaa käynnissä. Minuun iski kilpailuhenkisyys, ja jos olisin saanut itse päättää, olisin rynninyt radan kiitolaukassa, jotta voittaja olisin ollut minä. Valitettavasti ainoa askellaji, jota sai mennä, oli käynti. Hrifla ja hänen hoitajansa voittivat tämän osion ja Trana hoitajineen oli toinen. Hävisin siis vain kahdelle. Vau!

Sitten siirrytään pääaiheeseeni, kauneuskilpailuihin. Koko kilpailu oli jotakin aivan täydellistä. Leiriläiset harjasivat omia hoitsujaan huolellisesti moneen kertaan, letittivät harjojamme niin hyvin kuin osasivat ja juoksivat kauas pellolle vain saadakseen muutaman kukkasen hiuskoristeiksemme.

Puunaustouhuissa...
Meni siinä reilu tunti, että leiriläiset saivat kaikki piehtaroimisesta tulleet likaläikät pois ja kaikki jättiläistakut harjoistamme selviksi.

Irmeli ammattilaisten hoivassa.
Katsokaas, kuinka puhdas Tranasta tuli!
Irpa!

Hrimnirin ihana lettipää!
No, kiinnostaisikohan teitä nähdä, millaista jälkeä nämä uskomattoman taitavat stailistit saivat aikaan? Tässä lopputuloksia...

Eikö olekin ihana?! Tällaisen kampauksen hoitajani loihtivat häntääni. Letin kruunaa ihana kukkanen!
Me kaunottaret syömässä ennen tuomarointia.
Voitte kuvitella, kuinka onnellinen olin tuollaisten taitavien ihmisten käsissä. Olen aina haaveillut missin urasta, ja nyt se kävi toteen. Nämä kilpailuthan olivat aivan, kuten missikilpailut!

Eikö olekin ihana? Ja tuo rusetti...♥

Irmeli ♥
Ihailkaa tätä Hrimnirin puhtautta. Tuijottakaa sitä kuvaa ja kuolatkaa suu vaahdossa. Nimittäin heti, kun Hrimnir päästettiin aitaukseen, oli hän taas kuin pyörremyskyn jäjiltä.

Hrimnir!
´

Hrifla ♥

Hriflan upea kampaus!

Meitä kaunottaria oli paljon, stailaajia löytyi hurja määrä, ja tuomareita oli enemmän kuin itse tuomaroitavia. Uskon, että valinta oli vaikea. Sen verran upeiksi hoitajamme olivat meidät saaneet. Voittaja on kuitenkin nyt selvillä. Ennen kuin paljastan, kuka oli vuoden 2014 kaunein, haluaisin kuulla teidän mielipiteenne. Vaikka se ei lopputulokseen vaikutakaan, meitä kiinnostaisi muiden hevosten kanssa tietää, kuka on nyt huolitellun näköisenä kaunein. Kenet juuri sinä olisit valinnut kauneuskilpailun voittajaksi? Kertokaa se meille tuonne kommenttiboxiin. Tässä vielä kaikki kilpailijat.

Minä, Veera Fra SahalaIrmeli Fra SahalaHrimnir Fra SahalaIrpa Fra HolmahjaleiguHrifla Fra Eyjolfsstödum


Trana Fra Nevala
Ken on hevosista kaikkein kaunein... Kuulen korvissani vieläkin sanat, jotka tuomarit lausuivat. "Ja vuoden 2014 Kaunein Hevonen on... VEERA FRA SAHALA!" Ajatelkaa, niiden kaikkien hevosten joukosta juuri minut valittiin kauneimmaksi! Se kruunasi mahtavan päivän täydelliseksi. Kiitos rakkaiden hoitajieni. ♥ He olivat kyllä niin taitavia käsistään. Mutta kuka onkaan sinun lempparisi? Kerro se meille!♥: Veera


5 kommenttia:

 1. lemmparini oli veeera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinäkin olet siis samaa mieltä tuomariston kanssa. :)

   ♥: Veera

   Poista
 2. pääsisinpä minäkin joskus sinne kesäleirille...

  VastaaPoista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)