lauantai 14. kesäkuuta 2014

Irmeli: Infoa blogipostauksista!

Moikka!

Tänään minulla on teille tärkeää informaatiota koskien tätä blogiamme. Luin tässä eräänä kauniina päivänä lehdestä jutun, jossa kerrottiin, kuinka kesä kuuluu viettää. Siinä sanottiin, että tietokoneille täytyy ehdottomasti sanoa "EI!" kesän ajaksi. Tietokoneella olon sijasta kesällä pitäisi nauttia lämmöstä, auringosta, vihreistä ruohotupsuista ja kesälaitumista.

Näppäimistön äärellä ei siis saisi viettää aikaa!

Täälläkin on niin pitkä talvi, ja ruohotupsut pysyvät pitkään lumen piilossa. Siispä päätimme koko lauman kanssa yhteisesti, että pidämme taukoa tietokoneista ja otamme kesästä kaiken irti. Se tarkoittaa myös valitettavasti sitä, että blogimme jää kesätauolle.

Minä!

Veera!
Nyt kun leirikin päättyi, viedään meidät kesälaitumelle. Siellä me vain syömme, lepäämme, syömme, nautimme kesästä, syömme ja vielä kerran syömme. Eli täydellinen loma on tulossa! ♥ Saa nähdä, kuinka pulskina me sieltä laitumelta palaamme!

Hrimnir ♥

Irpa ♥

Hrimnir ♥
Osa meistä hepsuista suuntaa turpansa kohti PowerParkkia, ja osa menee tosiaan sinne kesälaitumelle. 

Hrimnir ♥

Hrifla ♥

Irpa ♥
Mietimme, kuinka kauan tauon tulisi kestää ja tulimme tulokseen, että palaamme normaaliin postausrytmiin heinäkuun loppupuolella.

Veera ♥

Trana ♥
Tauko blogin pitämisestä tuntuu melkeinpä mahdottomalta asialta, vaikka tiedämmekin tietokoneesta erossa olon olevan hyväksi meille. Siksi emme ole aivan varmoja, onnistuuko se, ettemme kävisi näppäimistön ääressä kertaakaan tauon aikana. Pyrimme täydelliseen taukoon, mutta jos kavioidemme on pakko päästä naputtelemaan tietokoneen näppäimistöä, saatatte meistä ehkä jossain vaiheessa kuulla. Siksi kannattaakin olla kuulolla. En silti lupaa, että postauksia tulisi, joten älkää pettykö, jos pärstöjämme ei vähään aikaan blogissa näy. ;)

Minä!
Joten nyt toivotan hyvät kesät kaikille! Nauttikaahan kesästä ♥! Kuulette meistä sitten viimeistään heinäkuun loppupuolella. 

Hrifla ♥
♥: Irmeli
5 kommenttia:

 1. Ketkäs sinne PowerParkkiin on lähdössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hetkisen tietoni mukaan Veera, Hrifla ja Rossi ovat lähdössä PowerParkkiin, mutta se voi muuttua vielä moneenkin kertaan. En siis osaa varmaksi sanoa.

   ♥: Irmeli

   Poista
 2. Hyvää ja ruohopulskaa kesää! T. Elli ja Henkka

  VastaaPoista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)