sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ida: Rakkauden huumaa!

Terve!

Minä, Ida, olen kulkenut nyt pari viikkoa pää pilvissä. Heppakamuni ovat ihmetelleet, mistä minä oikein haaveilen. No, sen jälkeen, kun viereiseen aitaukseen asteli isot upeat lihakset ja lempeän kultaisen luonteen omistava prinssi, en minä ole voinut muusta ajatellakaan. Olen rakastunut Alluun!

Allu ♥
Hän on niin ihana ystävä. Hän jakaa vähäiset heinänsäkin minun kanssaan. Tai oikeastaan minä menen aina hänen aitauksensa luokse ja kurotan päätäni, jotta saisin hänen heiniään itselleni. Joka tapauksessa vietän ruokahetkeni Allun seurassa mielummin kuin issikkalauman kanssa. Hän kun on myös mahtavan ruokaseuran lisäksi kunnon silmänruokaa!

Minä

Täällä minä syön.

Täällä muut issikat syövät.
Allu on myös siksi niin ihana, kun hänestä oikeasti huomaa, kuinka hän välittää minusta. Allu haluaa saada minun linjani upeiksi. Onhan hän sentään personal trainerini. Niinpä hän antaa minulle aina tietyn määrän heinää omasta aitauksestaan, jotta en söisi liikaa. ;)

Minä, Ida


Allu
Allu on musta, ja minä olen valkoinen. Ne värithän sopivat yhteen kuin nenä päähän. 
Kun Allu on noin lähellä minua, voin joka ilta päivän päätteeksi mennä hänen aitauksensa luokse. Siinä minä sitten katson häntä sinisillä silmilläni ja unelmoin yhteisestä tulevaisuudestamme. Siitä, kuinka laukkaamme yhdessä auringonlaskuun. ♥


Kun minut haetaan ratsastettavaksi, jää minulla kova ikävä tuota komistusta. Joudunhan olemaan hänestä ehkä jopa kaksi tuntia erossa. Heti aitaukseen päästyäni riennänkin heti Allun luokse, jottei hän luulisi minun lopettaneen hänen ihailuaan. Muut hevoset taas tekevät reissun jälkeen näin:

Hrifla

Piehtarointia...
Pidän kyllä huolen siitä, ettei kukaan muu tamma pyri Allun suosioon. Tulen mustasukkaiseksi siitäkin, jos joku muu tamma kuin minä kävelee Allun aitauksen ohi.

Rossi, nyt pois rakkaani luota!
Mielestäni on itsestäänselvää, että minut ja Allu on luotu yhteen. Miettikää nyt esimerkiksi Irpaa. Hän ei todellakaan sopisi Allulle. Heillä on aivan erilaiset ajatusmaailmat. Irpa on Allulle liian vanha, ja sitä paitsi Allu tykkää enemmän blondeista.


Rossi taas on aivan liian nuori ja lapsellinen Allulle, ja lisäksi kaksi mustaa hevosta eivät näytä hyvältä yhdessä. He olisivat liian tumma ja synkkä pari.

Trana on jo valmiiksi mallin mitoissa, joten Allu ei saisi käyttää valmennuskykyjään häneen. He eivät siis myöskään olisi sopiva pari.


Mutta minä ja Allu, me olisimme niin täydellisiä yhdessä. Ajattelemme asioista samalla tavalla. Olemme juuri sopivan ikäisiä toisillemme.  Minä olen valkoinen, ja Allu pitää valkosista hevosista. Hän saa nauttia personal trainer -työstään kanssani, ja musta ja valkoinen tosiaan näyttävät hyvältä yhdessä.

Minä ja Allu!
Eikö olekin Allu superhyperextrasuloinen komistus?

Ida, eli minä
♥: Ida

2 kommenttia:

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)