tiistai 16. syyskuuta 2014

Irpa: Päiväni videokameran edessä!

Hei!

On se kyllä hauska nähdä, mihin minä, Irpakin, näinä vanhoina päivinäni lähden mukaan. Sain viikonloppuna sellaisen idean, että voisin tehdä teille videopostauksen päivästäni. Muut hevoset nauroivat, kun kerroin heille tästä ajatuksestani. Minäkö nyt muka jaksaisin koko päivän kuvattavana olla ja entäs sitten videonmuokkaus. Kuinka minä siitä selviäisin? Halusin näyttää noille muille kauraturville, että minusta on tähän, ja täällä se video nyt on. ;)

Video kertoo siis sunnuntaistani. Viikonpäivästä, jona pitäisi nukkua pitkään, mutta minut haettiin jo kymmeneksi töihin vaellukselle. No, aikaisesta herätyksestä huolimatta oli hauskaa. Ilma oli mitä parhain, asiakkaat olivat tuttuja ja mukavia, ja minä olin oma reipas itseni.


Reissun jälkeen vähän illemmalla päästettiin minut vapaaksi pihalle syömään vihreää. Muut hevoset katselivat minua niin kateellisina, että päätin sitten tuoda heillekin jotain herkkuja. Kävin keräämässä pari mustikkaa astiaan, jonka löysin pihasta. Sitten herkutteluaikani loputtua kaadoin astiassa olevat mustikat syöttökaukaloon. Kaikki muut hevoset kiirehtivätkin maistelemaan tätä herkkua. Nyt minun mustikoideni ansiosta on syöttökaukalo muuttanut hieman väriään. ;)

Illalla nuo nuoret hevoset alkoivat kummasti haukotella ja valittaa väsymystään. No, menin sitten heidän seurakseen nukkumaan, etteivät he näkisi painajaisia yksin nukkuessaan. Tällainen oli minun päiväni. Tarkemmin näette sen tästä videosta.

                                                                         linkki videoon

Mitä piditte?
Teemmekö lisää videoita blogiin?


♥: Irpa

6 kommenttia:

  1. voi irpa .ollet kyllä ihana voissi vaikka tulle heti tulle halamaan ja rapsutamaan vaan matkaa on yli1200 km. noh toivoitevasti paasen ensi kesa rapsuta ja halamaan sut.kiva kun sain katsoo sun video.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! ♥ Kiva, kun kommentoit! Voi, kuinka ihanaa se olisikaan, jos pääsisit tänne ajatuksen voimalla. ;) Ei tarvitsisi miettiä pitkää matkaa. Minäkin toivon, että tapaamme taas ensi kesänä!

      ♥: Irpa

      Poista
  2. olisi kiva pian päästä leville ratsastamaan mutta tulen syyslomalla leville mutta en tiedä pääsenkö ratsastamaan. Näitä video postauksia on kiva katsoa ja lukea näitä lisää =))

    T.Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Noora! ♥ Hauska kuulla, että tykkäät videopostauksistamme. Alamme laittaa videoita aina välillä postauksiin tekstin ja kuvien lisäksi. :) Oi, kuinka kiva kuulla, että tulette syyslomaksi Leville! Tule ihmeessä ainakin morjestamaan meitä, jos et ratsastamaan pääse.

      ♥: Irpa

      Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)