perjantai 21. marraskuuta 2014

Allu: Satuhahmo, satumetsä ja sottapytty!

Iltaa!

Muistatteko sen postauksen, jossa Hrimnir kertoi siitä päivästä, kun hän pääsi erään kaunokaisen kanssa maagiseen metsään? Siitä kuvattiin musiikkivideokin. No, minulle tapahtui viikonloppuna jotain MELKEIN samanlaista. Luokseni nimittäin käveli jokin maaginen olento. Tai no sellaiseksi häntä ainakin luulin.

Minä ja tämä valkoiseen kaapuun pukeutunut maaginen hahmo ;)
Luulin, että minustakin kuvattaisiin musiikkivideo. Luulin, että minustakin tulisi julkkis. Luulin, että pääsisin kantamaan selässäni oikeaa satuolentoa. Luulin niin, kunnes tämä maaginen olento avasi suunsa, ja kuulin tutun äänen. Se oli Lotta hieman erikoisessa ratsastusvaatetuksessaan.
Ai että, miten nautinkaan kameran edessä poseeraamisesta. Vielä se, että vierelläni oli tuollainen kaunokainen, lisäsi iloani mallikuvauksiin.Sitten kun tännekin tulee vielä enemmän lunta (toivottavasti mahdollisimman nopeasti), niin minä pääsen ajamaan rekeä. Wuhuu, siitä tulee ihanaa! :)No, mutta jotta ette aivan kyllästy katselemaan minua, niin siirrytäänpäs issikoiden kuulumisiin. Tosin en kyllä usko, että kukaan teistä kyllästyisi kuviin, jotka on otettu minusta, arvokkaasta Tysvaer Allanista.

Vielä yksi kuva minusta ;)
Eräänä päivänä Ida ja Gjaffar pääsivät metsän keskelle. Tarkoitus oli, että heistä saataisiin kiva bannerikuva blogiimme. Osaatteko arvata, mitä tapahtuu, jos lähtee ottamaan kuvia tuollaisten vilpereiden kanssa, jotka eivät todellakaan ole yhtä rauhallisia, keskittyneitä, kuvauksellisia, yhteistyökykyisiä, miellyttämisenhaluisia, mukavia, luotettavia, kilttejä, ylväitä yms yms, kuten minä olen.

Ida
Ehkä minä vähän liioittelin. Ihan kivastihan nuo toimivat, ja pari kuvaa heistä saatiinkin, mutta ei heitä silti bannerikuvaan laitettu.

Isä ja tytär!

Gjaffar ja Ida
Täällä on nyt ollut ihan huippukivat maisemat. Taivas on ollut hattaranvärinen. Niin herkullisen näköinen, että sen olisi voinut vaikkapa syödä. :PArvatkaa, mitä minä odotan enemmän kuin innolla! Sitä, että rakkaat raksupoksuystäväni Stjarni, Baron, Selja, Toukka. Hetta ja Keila saapuvat tänne Leville. On aina ihanaa saada uutta silmänruokaa noista tammoista, ja onhan tuo noiden ruunienkin tulo ihan ok. ;)

Jöra
Rossi muuten tässä yhtenä päivänä oli kyllä niin nolo, että aivan nolotti kuulua samaan laumaan hänen kanssaan. Katsokaa, mitä Rossi teki!!

Näin tapahtuu, jos kolmevuotiaan antaa syödä kauraa ilman valvontaa.

Rossi, kuinka voit syödä kauraa niin, että lopulta sitä löytyy niin korvastasi kuin silmästäsikin??
Rentouttavaa viikonloppua teille ihanille lukijoillemme! :)


Gjaffar ja hänen upea pallomahansa!

Hrifla

Haukotus!
Gjaffar
♥: Allu
10 kommenttia:

 1. Millä musiikkivideolla Hrimnir esiintyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara Aallon musiikkivideolla. :) www.youtube.com/watch?v=3dRe59Ucypo

   ♥: Allu

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Julia ♥! Ihana kuulla, että tykkäsit!

   ♥: Allu

   Poista
 3. "Pieni" Alluhan se siellä:) Ihania kuvia kaikista hevosista♥ Terveisiä kaikille mahtaville hepsuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Senna kivasta kommentistasi! ♥ Terveiset myös sinne sinulle!

   ♥: Allu

   Poista
 4. Käytättekö tällä hetkellä kesä- vai talvireittejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tällä hetkellä meillä on niin mahtava tilanne, että pääsemme menemään niin kesä- kuin talvireiteilläkin. :) Jään yli pääsee jo, mutta silti myös Kätkän reitti pidetään auki.

   ♥: Allu

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)