perjantai 28. marraskuuta 2014

Hrifla: Onnenpäivä!


Morjens!

Nyt minulla olisi teille todella kivoja uutisia kerrottavana... Osaattekos arvata, mistä kirjoitan teille tänään? Mitä yleensä tapahtuu tähän aikaan vuodesta? Tuleeko joku hieman tavallista isompi auto kenties tallimme pihaan? Mitä tässä hieman isommassa autossa on? Onko se täynnä issikoita, jotka tulevat Lappiin PowerParkista. Kyllä, näin se on.

Toukka
 
Selja

Keila ja Stjarni
Tänään heräsin aamulla ehkäpä ihanimpaan yllätykseen, jota pystyin edes ikinä kuvittelemaan. Rakkaat ystäväni Keila, Hetta, Toukka, Stjarni, Baron ja Selja saapuivat aamukahdeksan jälkeen talvikotiinsa. :)

Toukka

Uskoisin, että tämä yllätys oli meille kaikille hevosille positiivinen. Silti voin sanoa olevani aika varma siitä, että minä tulin kaikista iloisimmaksi tästä. Minulla oli ollut nimittäin niin kova ikävä noita kavereitani. Olihan minun kuitenkin pitänyt olla heistä kokonainen syksy erossa. Muut issikat katsoivat minua vähän hämmästyneinä, kun meninkin samalle heinäpaalille PowerParkista tulleiden issikoiden kanssa. En pysynytkään laumani kanssa lounastamassa.

Minä 
Muut meistä Levin issikoista olivat toisella heinäpaalilla kuin minä.
Tämä jälleenkohtaamisemme on sujunut kyllä erinomaisesti. Tällä hetkellä olemme jo PowerParkin hevosten kanssa kaikki samalla paalilla. 

BaronBaron
Nyt siis tulette lukemaan blogistamme myös noiden kuuden hevosen postauksia. 

Stjarni
Meillä hepoilla on erilaisia tapoja käsitellä laumamme kasvua. Toiset haluavat tehdä heti selväksi uusille tulokkaille, keitä he ovat, ja toiset taas eivät välitä tulokkaista melkeinpä yhtään. Ida kuuluu tähän jälkimmäiseen kastiin. Hän ei suinkaan jäänyt selvittelemään arvojärjestystä, vaan paineli aitauksen perälle nukkumaan ja mietiskelemään asioita yksikseen. ;)

Ida
Trana näytti myös hieman uneliaalta. No, eihän se ihme olekaan, jos väsyttää. Jouduimmehan me sentään heräämään jo KAHDEKSALTA. Kuvitelkaa, niin aikaisin! Eihän silloin ollut vielä edes valoisaa...

Eikö näytäkin Trana hieman pöllähtäneeltä?
Irpa taas oli aivan kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunutkaan. Aivan normaaliahan se on, että joka päivä tulee kuusi hevosta laumaan lisää!! Vai onko?

Irpa
Meillä oli tosiaan päivällä kaksi laumaa. Oli tämä meistä Levin issikoista koostuvien hevosten lauma sekä PowerParkkilaisten hevosten lauma. Tosin minä kyllä viihdyin kumpienkin seurassa.

Kaksi laumaa
Vaikka olinkin tohkeissani uusista tulokkaista, piti minun silti vierailla myös toisen paalin luona, jotteivat toiset ystäväni olisi suuttuneet minulle ja luulleet, etten haluaisi olla enää heidän ystävänsä. On se välillä hieman vaikeaa yrittää olla kaikkien kaveri.


"Kumpi paali, kumpi lauma?!"
Välillä eräät rohkeat tapaukset, kuten Hetta, lähtivät kävelemään rohkeasti Irmeliä kohti luodakseen ystävyttä. 

Irmeli ja Hetta

Yleensä Hetan matka päättyi kuitenkin tähän kohtaan...

Johtajat, Irmeli ja Stjarni haistelemassa toisiaan.
Kokosin teille myös videon tästä samasta aiheesta. :)Ihanaa saada viettää tämä tuleva talvi noiden ihanien heppakamujen kanssa. Kuka heistä on sinun lempparisi?

Hetta?

Stjarni?

Baron?

Toukka?

Selja?


Keila?
Nyt minä painun pehkuihin, joten hyvää yötä ♥!

♥: Hrifla
8 kommenttia:

 1. En osaa valita lempparia, kun en ole edes ratsastanut kellään niistä ja ne näyttävät kaikki niin söpöiltä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä talvena pääset varmaankin menemään jollain heistä, jos haluat. :) Jep, nuo kuusi kauraturpaa ovat kyllä kaikki omalla tavallaan söpöjä ♥.

   ♥: Hrifla

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toukka onkin ihana ja hänestä tykätään paljon! ♥

   ♥: Hrifla

   Poista
 3. EHDOTTOMASTI Selja<3. Se vaan on niin ihana:)!

  VastaaPoista
 4. Toukka on vaan niin ihana ;). Mutta kaikkihan ne on omalla tavallaan ihania, mutta kun Toukka on niin söpö, ja kuullostaa luonteeltaankin ihanalta nallekarhulta. Voi kun pääsisi itse joskus kokeilemaan sitä söpöläistä ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Toukka kyllä on! ♥ Olen samaa mieltä kanssasi! Olisitpas kuulemassa sitä asiakkaiden ylistyksen määrää sen jälkeen, kun he ovat saaneet ratsastaa Toukalla. Joissakin tapauksissa jo Toukan persoonallisen ulkonäönkin näkeminen saa ihmiset hurmoksiin. ;)

   ♥: Hrifla

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)