perjantai 7. marraskuuta 2014

Irmeli: Ihanan paketin ihana sisältö!

Tervehdys!

Tänään minulla on teille värikästä kerrottavaa! Eräänä päivänä nimittäin ihmiset kävelivät talliin kiehtova pahvilaatikko käsissään. Heidän naamansa loistivat onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Ajattelin, että ei heidän naamansa noin voi loistaa, ellei paketti sisältäisi jotain heille itselleen. Kerkisinkin hieman nyrpistyä, kun ajattelin, kuinka itsekästä olisi, jos he olisivat ostaneet vaatteita taas itselleen, mutta eivät meille hevosille mitään. Onneksi paketista löytyi myös riimunaruja ja raippoja. Muuten en olisi ollut innoissani siitä, että tallille ostettiin lisää raippoja, mutta heti nähtyäni raippojen värit (varsinkin pinkin raipan!!), olin täysin myyty.

Uusia raippoja!

Uusia riimunaruja!Tuossa kuvat kaikista uusista tavaroista. Meille tilattiin myös liila blingbling- riimu, mutta meidän kaikkien suureksi harmiksemme riimu oli jopa Rossille liian pieni. Meillä on kai sitten niin isot aivot ja paljon tietoa päässämme, jos kerran riimukaan ei päihimme mahtunut. Toisaalta se on aika imartelevaa. ;)
Hrifla
Olen niin kateellinen, sillä Hrifla sai tuollaisen ihanan paksun ja pörröisen vihreän riimunarun pinkin riimunsa kaveriksi. Hän on kyllä totisesti lellitty ihmisten keskuudessa. Miksi minulle ei ole annettu tuollaisia ihanan kirkkaan värisiä riimuja tai riimunaruja? Kuvitelkaa, Hrifla ei kaiken lisäksi ollut aluksi edes tyytyväinen riimunarustaan, kuten kuvan ilmeestäkin huomaa. Hän olisi halunnut mielummin turkoosin riimunarun, vaikka kyllä hän sitten pienen totuttelun jälkeen totesikin riimunarun värin olevan kiva,

Gjaffar ja sininen riimunaru
Ida halusi koittaa Rossin riimua. Hän halusi ilmeisesti testata, sopisiko vaaleansininen väri hänelle. Mitäs tuumaatte?

Likainen turkki, vaaleansininen riimu ja uusi punainen riimunaru - mikä loistava yhdistelmä!
Minulla kyllä vähän nolottaa kertoa teille tämä yksi juttu... No, kerron sen kuitenkin. Kun muille hevosille näytettiin riimunaruja, he tietysti heti tajusivat, mitä ne ovat. Kun minun pärstäni eteen tuotiin punainen riimunaru, silmäni laajenivat jättiläiskokoisiksi. Luulin punaista riimunarua nimittäin porkkanaksi ja olin aivan haltioissani tästä ihmisten lahjasta minulle. Sitten koitin puraista ja ymmärsin, ettei naru kyllä mikään porkkana ollutkaan.

Eikö näytäkin aivan porkkanalta? ;)
Huomenna täällä Levillä on Levikauden avajaiset. Se on sellainen jokavuotinen tapahtuma Eturinteen juurella. Tänä vuonna osa meistä issikoista pääsee tänne tapahtumaan kiertelemään ja ihastuttamaan ihmisiä. Eikö olekin siistiä? Tulkaa siis ihmeessä kaikki lähiseuduilla asustavat viettämään sinne mukavaa päivää. Meidätkin voi tosiaan bongata sieltä. Iik, mehän olemme kuin jotain julkkiksia! ;)

Hrimnir ja vihreä uusi riimunaru!
Minkä värinen riimunaru oli eniten teidän makuunne?
Entä minkä värisestä raipasta piditte eniten?
Onko teillä tällaisia samanlaisia tuotteita?

♥: Irmeli

7 kommenttia:

 1. Tuo vihreä on kyllä ihanin:)

  VastaaPoista
 2. Punainen ja vihreä ovat hienoimmat. Ja kieltämättä punainen riimunnaru näyttää porkkanalta, mutta myös chililtä ja paprikalta :D. Ja Idalle sopii mielestäni parhaiten pinkki ja vaaleanpunainen, mutta se kainokainen näyttää kyllä kauniilta kaikissa väreissä. Oli se sitten likainen tai puhdas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sininen riimu sopii kyllä Idan silmiin, ja näyttää ihan jääprinsessalta :)

   Poista
  2. Kiitos hurjan kivasta kommentistasi! ♥ Punainen ja vihreä riimunaru ovat kyllä kivoja, kun ne ovat niin pörröisiäkin! Mahtavaa, että sinustakin punainen riimunaru muistuttaa jotain ruokaa. En siis ole ainoa, joka näkee senkin syötävänä. ;) Idalle tulee kyllä hyvä mieli, kun kerron hänelle kehusi. Minustakin pinkki/vaaleanpunainen on hänen värinsä.

   ♥: Irmeli

   Poista
 3. Todella hienoja varusteita ovat issikat kyllä saaneet! Itse pidin eniten vihreistä ja sinisistä varusteista, mutta nekin tietenkin valikoituivat oman lempivärin mukaan :)
  http://pysteliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo paketin sisältö oli kyllä aivan mahtava ja positiivinen yllätys - varsinkin värien kannalta. :) Sinulla on sitten kyllä hyvä maku varusteiden värien suhteen. ;)

   ♥: Irmeli

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)