maanantai 12. tammikuuta 2015

Keila: Oppitunti minusta!

Moikka!

Tänään ajattelin, että te saisitte keskittyä tässä postauksessa vain ja ainoastaan minuun. Päätin nimittäin tulla kertomaan teille faktoja itsestäni. Tämä onkin minulle mieluinen aihe, ja toivon, että tämä olisi myös teidän mieleenne. ;)

1. fakta
Minä rakastan liikuntaa yli kaiken! Tai ainakin pidän siitä eniten heti ruoan jälkeen... No mutta kuitenkin, on aivan ihanaa, kun pääsen ratsastettavaksi. Liikuntaintoni ovatkin niin asiakkaat kuin talliporukkakin huomanneet. Olen nimittäin aina menossa!

Minä
2. fakta
Kaikki herkut, kuten porkkanat, omenat, leivät, kaurat, ruohot, heinät ym. ovat enemmän kuin todella paljon mieleeni. Ah, niiden ajatteleminenkin saa minut tuntemaan herkkujen maun suussani.

Minä
3. fakta
Kaikki eläimet hevosten lisäksikin ovat mielestäni kivoja. Minä en pelkää niitä, vaan esimerkiksi koirat, hiiret, porot yms. ovat suloisia. Nytkin meille on tullut tuonne tallinpihaan metsästä joku poro. Se on utelias, eikä pelkää tulla lähellemme. Aluksi me ihmettelimme tätä poroa ja sen uskaliaisuutta, mutta nyt kun se on ilmeisesti itse päättänyt majoittautua tallillemme, pidämme sitä itsestäänselvyytenä.


4. fakta
Vaikka olenkin tällainen vauhtitypykkä, joka tykkää juosta lujaa, löytyy minusta myös laiska puoli. Ei, en tarkoita, että olisin joskus ratsastaessa laiska, sillä en todellakaan ole! Tarkoitan sitä, kuinka paljon rakastankaan aitauksessa makoilua ja nukkumista. Ah, nukkuminen ja herkulliset uneni ruokaparatiisista! ♥

Minä
5. fakta
Minun mielestäni on kivaa naurattaa ihmisiä. Siksi teenkin jonkin pelleilyilmeen siinä toivossa, että kyseinen ihminen nauraisi. Saan siitä mielihyvää, jos saan ihmisen nauramaan. Sehän onkin elämässä yksi ihanimmista asioista - saada ihminen hyvälle tuulelle.

Minä
6. fakta
Jotkut ihmiset ja joskus hevosetkin luulevat, että minä olisin ottanut etuharjaani permanentin. Siltä se kuulema näyttää! En oikein tiedä, pitäisikö minun tulla tällaisista kommenteista iloiseksi vai surulliseksi. Onko se hyvä juttu, että näytän siltä kuin olisin käynyt kampaajalla? Vai onko se typerää, jos hevosella on sellainen etuharja?

Selja, minä ja Irmeli
7. fakta
Olen hyvin pienikokoinen. Olen laumamme pienimpiä Hriflan ja Hrimnirin kanssa. Välillä se harmittaa, mutta toisaalta saan enemmän kunnioitusta ystäviltäni siitä, kuinka pääsen niin nopeaa näin pienillä jaloillani. Silloin, kun olemme Allun, jättiläishevosen kanssa maastossa, nautin siitä tunteesta, kun pysyn juuri ja juuri Allun perässä, vaikka hän on tosiaankin paljon isompi kuin minä.

Keila, eli minä
8. fakta
Haluaisin oppia ymmärtämään erilaisia kieliä. Varsinkin englanti kiehtoo minua syvästi. Osa asiakkaista nimittäin puhuu englantia, ja minulla häiritsee, kun en tiedä, mistä he puhuvat ratsastaessaan meillä. Tunnistan vain silloin sen, että nyt eivät nämä asiakkaat suomalaisilta vaikuta, mutta heidän puhettaan minun on vaikea tajuta.

Minä
9. fakta
Haluaisin kokeilla jonain päivänä, miten minulta onnistuisi esteiden yli loikkiminen. Mietin, että saattaisin pitää siitä. sillä luja vauhti on lähellä sydäntäni, kuten varmasti jo tiedättekin. Siispä tämä tiedoksi talliväelle, vink vink! ;)

Minä
10. fakta
Yhdesti, kun olin Hrimnirin kanssa tallissa, laittoivat ihmiset radiosta musiikkia soimaan. Eikä se ollut mitä tahansa ihmisten musiikkia, vaan siinä laulussa kuului oikeaa hevosen hirnumista, Olisittepas nähneet minun ja Hrimnirin ilmeet silloin. Olimme niin innoissamme! Siitä laulusta tulikin lempibiisini. ;)

Minä
Tässä tämä postaus nyt oli! Jos teillä on vielä postaustoiveita annettavana, voi niitä laittaa myös tähän postaukseen. :)

♥: Keila

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Olisi kiva jos kaikista teistä tulisi tällainen joskus ;). Kenellä teistä söpöläisistä on pisin talvikarva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Tuossapas hyvä idea! Osa meistä onkin jo toteuttanut tällaisen postauksen itsestään. :) Pisin talvikarva on varmaan Idalla. Lisäksi myös Irpalla on hyvin paksu karva näin talvisin. Sen verran paljon meillä kaikilla on talvikarvaa, ettei kyllä näillä pakkasillakaan palella. :)

   ♥: Keila

   Poista
 2. ihana postaus =) ja ihana keila <3
  t. Noora

  VastaaPoista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)