sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Gola: Kesäisiä muistoja!

Heipä hei!

Näin keskellä lumen ja pakkasten on hyvä välillä katsella muutakin kuin talvimaisemaa, eikö totta? Siksipä tuommekin nyt tänne blogiin esille viime kesänä otettuja kuvia. Minulle ainakin tulee aina näin alkuvuodesta tunne, että pianhan on jo kesä. Kesä ja vihreä ruoho, ah! Pidemmittä puheitta mennäänpäs itse kuviin.

Katsokaa tuota ruohoa, miten herkulliselta se näyttääkään! Onhan tuo Gjaffarkin tietysti ihan söpö, mutta ei hänen karismansa ole mitään tuohon ruohoon verrattuna. ;)

1. Gjaffar
Katsokaa minua, kuinka kaunis olenkaan! Onhan tuo ruohokin tietysti ihan herkullisen näköistä, mutta ei se mitään ole minun karismaani verrattuna. ;)

2. Gola, eli minä
Minä olen kyllä hieman kateellinen Idalle. En tiedä, mistä se johtuu, mutta Idalla on monia hienonvärisiä riimuja niin kotonamme kuin PowerParkissakin. Voisiko joku teistä faneistani lähettää minullekin vaaleanpunaisen riimun? 

3. Ida
Lisäksi Idalle tehdään aina hienoja kampauksia, ja minä taas joudun tyytymään aina samaan hiusmalliin.

4. Ida
Tässä kuvassa kauneuteni pääsee valloilleen:
5. Gola, eli minä
Ystävät ovat kyllä ihania ja tärkeitä! 

6. Ystäväni, Gjaffar ja Toukka

Voi, kunpa pääsisin tuohon hetkeen takaisin, niin osaisin arvostaa tuota suussani olevaa ruohotupsua enemmän kuin koskaan!

7. Minä, eli Gola
 
8. Gjaffar
 Kuka kolmenkoplastamme onkaan kaunein, Gjaffar, minä vai Stjarni? 

9. Vasemmalta oikealle Gjaffar, minä ja Stjarni.
Otimme kesällä laitumella usein pieniä juoksukilpailuja toisiamme vastaan. Minä ainakin otin ne aivan tosissani, vaikka en sitä ystävilleni kertonut. Halusin voittaa kaikki ja olla paras!

10. Toukka ja Gjaffar
Minulla oli kesällä päälläni tuollainen outo puku. En ymmärrä, miksi ihmiset laittoivat joillekin meistä vaatteita päälle, aivan kuten heillä itsellään on. Luulivatko he, että se olisi jotenkin hienomman näköistä? Pah, ei ollut! No, ainakin se suojasi ötököiltä.

11. Minä, Gola
 
12. Ida

13. Minä ja Stjarni
Tiedättekö muuten, miksi eräs heppaystäväni nimeltään Ida näyttää hieman eriltä kuin me muut hevoset. Hänellä on aina jokin typerä virne kasvoillaan. Mistä tämä voisi johtua?

14. Ida, huolehtisit hammashygieniastasi ja pesisit hampaasi aamuin illoin! Silloin saisit kauniin hymyn valkoisine hampainesi. ;)
Kiitos kaikista kuvista Sofia Sillanpäälle! ♥

Mikä oli suosikkikuvasi?
Haluatteko, että teemme toisen postauksen kesäkuvista, sillä niitä meillä on vielä jäljellä?

♥: Gola

3 kommenttia:

 1. 6, 9, 10, 12. Kyllä te olette sitten söpöjä! Pelkääkö joku teistä raketteja, vai oletteko niin rohkeita etteivät raketit hätkäytä? Kuka teistä on rohkein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 14 unohtui vielä :). Tuolla ilmeellä Ida säikäyttää enemmän raketit kuin raketit hänet! :D

   Poista
  2. Heh, kiitos kivasta kommentistasi! ♥ Ihanaa saada taas positiivista palautetta ulkonäöistämme. ;) Eivät raketit meitä pahemmin hätkäytä. Emme me tietenkään niistä pidä, mutta emme myöskään kovin niitä pelkää. Mitä nyt välillä pieniä spurtteja otimme rakettien paukkuessa. Rohkeimpia meistä ovat tuollaisissa tilanteissa varmaankin tallin seniorit, Irpa ja Jöra, jotka ovat nähneet jo niin paljon elämässään. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että raketitkin pelkäävät Idaa hänen ilmeillessään. :D

   ♥: Gola

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)