torstai 8. tammikuuta 2015

Stjarni: Hevoset bloggaamassa!

Heippa!

Tänään onkin historiallinen päivä. Meidän blogimme on nimittäin ollut pystyssä nyt tasan vuoden. Tasan 365 päivää sitten juuri näihin aikoihin Fjödur kirjoitti blogiimme ensimmäisen postauksen. Hän aloitti blogimme näillä sanoilla ja kuvilla:

Heipä hei kaikille ja hyvää torstai-iltaa!♥
Minä, Fjödur sain kunnian tehdä blogiimme ensimmäisen postauksen! Ajattelin kertoa teille tänään pienestä lenkistä, jonka tein tässä muutama tunti sitten.




Siitä se kaikki sitten lähti! Olemme olleet hyvin tyytyväisiä siihen, miten kivoja kommentteja saammekaan. Kiitos myös kaikille lukijoille! Lukijoiksi muuten kannattaa liittyä, jos haluatte seurata kuulumisiamme kätevästi. ;) Harkitsemme laumassamme aina pitkään, kuka postauksen tulee kirjoittamaan. Suurin ongelmamme tässä kirjoittelemisessa on se, että kaikki meistä hevosista haluaisivat päästä esille blogiin. Esimerkiksi kuvia ottaessa tulee usein riitaa siitä, kenen kaunis turpa saa näkyä kuvissa eniten. Meistä osa kun on sellaisia linssiludeja. :)

Minä ja Lotta
Esimerkiksi Rossi on sellainen tapaus, että hänen kanssaan täytyy oikeasti olla tiukka tämän blogiin kirjoittelun kanssa. Hän uskoo olevansa niin upea ilmestys ja mahtava kirjoittaja, että kaikki haluaisivat blogin täyttyvän hänen kirjoittamasta tekstistään ja hänen kuvistaan. Siinä on vain sellainen ongelma, että koska Rossin aivot eivät ole vielä kehittyneet tarpeeksi, hän ei oikein osaa kontrolloida sitä, mitä hän saa tänne kertoa ja mitä hän ei ikimaailmassa saisi paljastaa. Tarkoitan sitä, että Rossi on jo monta kertaa möläyttänyt tänne noloja asioita meistä, vaikka olisimme kieltäneet niiden kertomisen. 

Allu ja Rossi
On myös Rossin ansiota, että heti, kun blogimme avataan, on bannerissa Irmelin ja Hrimnirin lisäksi hänen naamansa. Rossi sanoi, että ihmiset alkavat heti lukea blogiamme, kun huomaavat bannerin oikessa reunassa söpöilevän suloisen kaunottaren eli hänet. Rossi oli sitä mieltä, että blogiamme ei voi vastustaa, jos hän tulee heti bannerissa näkyviin.

Bannerista puheenollen, oletteko huomanneet, kuka on väkisin ängennyt tähän bannerikuvaan? No, Ida tietysti. Hän se vasta linssilude onkin. Heti, jos joku ihminen kävelee puhelin tai kamera kädessä hänen ohitseen, tulee Ida poseeraamaan, jotta hänestä vain otettaisiin kuvia. Tässä banneritapauksessakin olimme sopineet, että Irmeli saisi olla tässä kuvassa siitä syystä, että hän on johtaja. Hrimnir taas siitä syystä, että hän on ollut mm. musiikkivideolla. Ja Rossi taas pääsi banneriin siitä syystä, että...hmm... hän jankutti sitä niin kovasti. Idaa harmitti, kun häntä ei valittu, joten hän sitten sattui muka sattumoisin ottamaan päiväunet juuri kameran edessä, huoh!

Hrimnir, Irmeli ja Rossi. Ida on sattumoisin juuri kuvaushetkellä kameran lähettyvillä.
Mistä tämä idea sitten lähti, että me hevoset uskaltautuisimme kirjoittamaan blogia? Se lähti siitä, että halusimme kertoa itse omasta elämästämme, Ajattelimme, että voisimme itse kertoa täällä, mitä milloinkin teemme. Ihmiset saisivat katsella kuviamme ja kuolata söpöyttämme. He saisivat lukea tekstistä, miten kiltteinä olemmekaan olleet. He pääsisivät lähemmäksi meitä.

Irpa

Hetta

Nyt on sitten teidän aikanne kertoa, mitä postaustoiveita teillä on. Minkälaisia postauksia haluaisitte lukea? Mistä aiheesta? Olisimme hyvin kiitollisia, jos kertoisitte toiveenne kommentteihin. Olisi niin kiva tietää, mikä teitä oikeasti kiinnostaa. Lupaamme toteuttaa tämän tulevan vuoden aikana ne kaikki postaukset, joita toivotte, jos se vain on meiltä mahdollista. ;)

Lisäksi olisi kiva, jos kertoisitte meille, ovatko teidän hevosenne käyneet joskus vierailemassa tietokoneen ääressä. Olisi kivaa lukea muiden hevosten ajatuksista!

Minä
Kiitos vielä kerran kaikille lukijoille, kommentoijille, sekä niille, jotka ovat jaksaneet lukea postauksiamme. ♥

Millaisia postausehdotuksia sinulla on?
Ovatko sinun hevosystäväsi joskus vierailleet tietokoneen ääressä?
Mistä lähtien te olette lukeneet blogiamme, ja kuinka sen löysitte?

♥: Stjarni

10 kommenttia:

  1. Toivoisin:
    kysymyspostaus
    hevosten päivä-video
    Talvi maastoreitin esittely


    Tässä jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postausehdotuksistasi! ♥ Laitammekin nuo heti päämme sisään talteen, että muistamme sitten käyttää ideoitasi. ;)

      ♥: Stjarni

      Poista
  2. kyssäri ja semmosen missä kerrootaan teistä jokaisesta ja teiän päivästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ideoistasi! ♥ Pidä silmä tarkkana, sillä näitä tulemme toteuttamaan. ;)

      ♥: Stjarni

      Poista
  3. Hei,
    Olisipa ihana tulla taas pitkästä aikaa rapsuttelemaan teitä karvapalloja ratsastuksesta puhumattakaan!♥ Viimeksi kävin siellä 16.8.-14 ja silloin menin Irpalla.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentistasi! ♥ Olisi kyllä kivaa, jos pääsisit taas meidän luoksemme. Viime kerrastahan alkaakin sitten olla jo liian pitkä aika. ;) Pidänmme kavioita pystyssä, jotta näkisimme pian! Terveiset Irpalta. :)

      ♥: Stjarni

      Poista
  4. Minusta olisi ihanaa jos vain kuvia heposista.
    Minä itse ratsastin viimeksi 10.1.15 Toukalla. Se on niiiiiiiiiiiiiiiin söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Mepäs toteutammekin sitten jossain vaiheessa postauksen, jossa on pelkkiä kuvia meistä. :) Minä muistan sinut, Toukan ratsastajan! ♥ Terveiset Toukalta!

      ♥: Stjarni

      Poista
  5. Semmonen olis kiva jossa on jokaisen hevosen kuva ja sitten kerrottaisiin jotain hevosesta :)

    VastaaPoista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)