lauantai 7. helmikuuta 2015

Gjaffar: Vitsejä ja ystävyyttä!

Iltaa iltaa rakkaat lukijamme!

Kuinkas teidän viikkonne on sujunut? Minä olen urheillut, kasvattanut lihaskuntoani sekä syönyt terveellisemmin kuin koskaan. Olen nimittäin jättänyt kaksi heinänkortta pois päivittäisestä ruoka-annoksestani. Olkaamme siis ylpeitä minusta, Gjaffarista!

Allu lumen keskellä!
Mikäs tuolta Hetan suusta pilkottaa? Onko se kenties jokin lauantaimakkara vai?

Toukkishan se sieltä kurkkii!
Arvatkaa mitä! Minä olen lähentynyt hurjasti tuon Baronin kanssa. Me olemme molemmat komeita, hyväkäytöksisiä ja kaikkien rakastamia herroja, joten lähtökohdat ystävyydellemme ovat mitä mainioimmat. Vasta lähiaikoina päähäni kuitenkin syttyi lamppu, että vau, tuo Baronhan on kivempi kuin olen koskaan luullutkaan.

"Olet huipputyyppi, Baron!"
"Niin sinäkin Gjaffar!"
Minä ja Baron


Baronilla on myös aivan mahtava huumorintaju. Me kaikki issikat olemme kyllä aika hauskoja persoonia, mutta aina emme mekään ymmärrä toistemme vitsejä. Minulla ja Baronilla taas on täysin samanlainen huumorintaju. Baronille sai nauraa aivan kunnolla, kun hän vitsaili tallin oppaasta, Piasta. Nauroimme yhdessä sille, miten Pian suu on aina auki. Aivan kuin hän odottaisi, että aina hänen mielessään pyörivä ruoka lentäisi hänen auki olevaan suuhunsa, heh heh. No, onneksi Pia ei koskaan saa tietää, että hän on yksi vitsailumme aiheista. ;)

Pia suu auki odottamassa ruokaa, jonka pitäisi lentää hänen suuhunsa :D
Minä nauramassa Baronin vitsille.
Me ja meidän viattomat katseemme. 

Tällaisia pusuja voimme antaa myös teille, ihmisille ♥! Tervetuloa tänne Kaarelantielle, jos olet pusujamme vailla. ;)
♥: Gjaffar

6 kommenttia:

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)