tiistai 24. maaliskuuta 2015

Hrimnir: Videokooste jääraveista!

Moi!

Minulla oli todella kiva ja tapahtumarikas sunnuntai, kun pääsimme Gjaffarin kanssa katsastamaan, miltä jääravit näyttivät. Olimme siellä siis talutusratsuina. Tuli tsekattua muun muassa makkarakoju, upeat ravihevoset (eniten tykkäsin katsoa ponien sarjaa, rakastuin niihin söpöläisiin täysin), monet ravimiehet sekä kiva määrä suloisia pikkulapsia. Täydellinen päivä siis kaikenkaikkiaan! Nyt saattekin nähdä omin silmin, mitä tuo sunnuntai sisälsi, sillä teimme siitä videokoosteen. Kertokaas, mitä piditte! :)linkki videoon

♥: Hrimnir

2 kommenttia:

 1. ihan päiväretki näkuja .ollete kyllä maailman rohkeä hevoset. en usko että taalle etelässa paljon hevoset ole niin rohkeä kun kaikkenlaiseten tapahtui ympäri ja vaikka haaripypävää ohjajaat. ihana kun ollete otaa tilanteet kun tilanteet niin lunka .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva retki! :) Kiitos kehuistasi Anita. ❤ Vaikka itse sanonkin, niin olemme me kyllä Gjaffarin kanssa aikamoisia poikia, kun emme hätkähtäneetkään mistään ympärillämme tapahtuvasta. Oppaiden tanssi vain hämmästytti. ;)

   ❤: Hrimnir

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)