lauantai 11. tammikuuta 2014

Hrminir: Talvinen tallin esittely

Hyvää iltaa kaikille!

Täällä kirjoittajana toimin tänään minä, Hrimnir. Kuvasimme päivällä ystävieni kanssa tallia eli kotiamme. Näin te ihmiset näette, millaisessa paikassa me hevoset asumme. :)

Olen todella iloinen yhdestä asiasta. Nimittäin, siitä että pikkuhiljaa on tulossa kevät! Tänään aurinko heijastui jo puiden latvoihin. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna. :)


Mutta sitten tallin esittelyyn.

Kun ajat/kävelet Levin keskustasta n. 2 km Muonioon päin, huomaat sillan jälkeen  pienen maalaistien nimeltä Kaarelantie. Käännyt sinne ja ajat kapeaa tietä vähän matkaa. Huomaat hevosaitauksen ja hirsitalon. Kaarrat tallin pihalle...


...ja astut sisään...


...siellä vastassa on. Kukapa muukaan kuin minä! ;)


Noh, lähden sitten näyttämään teille paikkoja!

Tässä aitauksemme sisällä on toinen aitaus. Se on Allun, kylmäverisen ystävämme. Ja sen yhteydessä on myös pihatto. Jos Allua alkaa paleltaa, se pääsee pihattoon lämmittelemään. :) Käymme joskus kinuamassa tältä isolta ja ystävälliseltä heposelta heiniä...Alhaalla näkyy myös yksi suolakivistämme.. ja juoma-astia!
Sitten mennään sisälle, niin näyttelen sielläkin hieman paikkoja.Tuolta ihmiset hakevat harjat ja kaviokoukut, kun laittavat meitä..
Sitten mennään satulahuoneeseen.


Kuvassa ei ole kaikkia satuloita.

Siellä ovat myös riimunarut.

Kuvassa ei ole myöskään kaikkia riimunaruja :)

Sitten on vielä lämmitetty tallitupa, jossa säilytetään kaikennäköisiä ratsastuskamppeita. Siellä myös asiakkaat juovat kuumaa glögiä reissun jälkeen.. :)


Nyt on talli suunnilleen esitelty, joten mennään takaisin aitaukseen.
Siinä oli kotimme tiivistettynä. ♥ Minusta on mukavaa, kun nyt on vihdoin nämä kunnon pakkaset! Olen sellainen hevonen, etten melkein ikinä edes käy pihatoissamme. Ja onhan meillä Issikoilla niin paksu turkki, ettei tarvitse pelätä tippaakaan paleltumisia. :) Näytämme kuitenkin aika hauskoilta pakkasella, kun olemme huurteessa..Tässä hieman esimerkkejä ;).

Veera ♥

Vas. Stjarni, oik. Selja♥ 

Fjödur ♥

Jöra ♥

Mutta nyt jatkan Hriflan ja muidenkin hevosten kanssa tätä viikonloppuherkuttelua.♥: Hrimnir4 kommenttia:

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)