sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hrimnir: Suunta kohti valoa!

Moikka!

Kyllä sen aina surun jälkeen muistaa, kuinka tärkeitä ystävät ovat. ♥ Ja eikö sitä ruukata sanoa niin, että aina alamäen jälkeen tulee ylämäki? Vai kummin päin se nyt menikään. Irmeli puhui viimeisimmässä postauksessaan, että meitä hevosia odottaa pian uusi iloinen muutos laumassamme. Tällöin emme osanneet vielä aavistaa, että meitä odottaisi myös surullinen muutos. Nimittäin se, kun Fjödur lopetettiin. Tänään kerron teille tästä iloisesta, todella piristävästä muutoksesta laumassamme.

Kello oli noin kahdeksan aamulla. Makoilin heinäpaalin vieressä ystäväni Irmelin kanssa. Muut jäsenet nelihenkisestä laumastamme olivat nukkumassa pihatossa. Olimme Irmelin kanssa juuri heränneet. Silti makoilimme ja nautimme viikonlopusta. Emme ole hänen kanssaan sellaisia aamuvirkkuja, jotka nousisivat ylös heti saatuaan silmät auki.

Minä ja Irmeli

Irmeli
Ihmettelimme Irmelin kanssa kylläkin sitä, miten talliväki oli jaksanut raahautua tallille siihen aikaan aamusta. Pian meille selvisikin syy. Nimittäin iso hevoskuljetusrekka perutti tallin pihaan. Aluksi ajattelimme sen olevan vain joku tavallinen rekka, jonka kuskilla olisi jotain asiaa tänne.


Tässä vaiheessa Tranan epäilykset heräsivät.


Pian aloimme kuulla tuttuja hirnahduksia rekan sisältä. Silloin tiesimme, mikä meitä odottaisi.

Ida, Rossi ja Hrifla näkyvät kaikista eniten tässä kuvassa. ;)

"O-onko tuo... onko tuo Rossi pienokainen, joka tuolla hirnuu?"

Niin kuin teistä osa ehkä jo arvasikin, tulivat hevoset kesäkodistaan PowerParkista kotiin, Leville.♥ Sitten aloitettiin rekan tyhjentäminen. Aina vuorotellen hevoset päästettiin aitaukseen meidän tutkisteltaviksi.

Hrifla ♥

Rossi ♥

Ida ♥

Veera ♥

Gola ♥

Jöra ♥

Gjaffar ♥

Gola menossa talliin ♥
Oli ihanaa saada heppakaverit kotiin ♥! Oli niitä tässä kesän aikana tullut jonkin verran ikävöityä.


Juoksentelua
Ja koko ajan lauma vain kasvoi!

Irpa rakastui Gjaffariin. Hän ei ollut ilmeisesti muistanut, kuinka komea tämä nuorukainen olikaan. Irpasta tuli aika innokas ihailija. Hän jahtasi Gjaffaria pusujen toivossa. :)

Irpa menossa Gjaffarin perässä.
Tulin hieman kateelliseksi Gjaffarille, kun Irpan lisäksi myös Veera näytti pitävän Gjaffaria komeampana kuin minua. Gjaffaria taas ärsytti, kun minä juttelin Irpan kanssa, kuinka kaunis ilma tänään oli. Gjaffar tuli kateelliseksi, sillä hän luuli, että koittaisin saada Irpan rakastumaan minuun. Niinpä meille tuli pientä kähinää Gjaffarin kanssa tammoista.Minä ja Gjaffar
Emme me kauan saaneet paikkojamme lauman arvojärjestyksessä selvitellä, kun Irmeli, lauman johtaja tuli väliin. Koska Gjaffar oli aloittanut pienen riitamme, Irmeli komensi hänet rangaistukseksi pois heinäpaalin läheisyydestä. Jos Gjaffar otti parikin askelta kohti heinäpaalia, Irmeli juoksi hänen luokseen muistuttaen, että hänellä oli aresti kesken. Muuten emme ole riidelleet lauman arvojärjestystä selvitellessämme. 

Me kaikki hepsut heinäpaalilla!
Irmeli pyöri ja hyöri Rossi-vauvan kimpussa. Hän on ottanut vähän niinkuin äidin roolin Rossin suhteen, vaikka Rossi onkin jo 3-vuotias. "Oliko sinulla hauskaa PowerParkissa? Eihän sinua kiusattu siellä? Ethän irvistellyt rumasti asiakkaille? Huolehdithan hygieeniastasi? Ethän vilustunut? Muistithan olla kiltti tyttö?" Irmeli kyseli huolehtivaisena.

Rossi ja Irmeli ♥

 
Tästä meidän päivämme alkoi. Lisää seuraavalla kerralla!


♥: Hrimnir11 kommenttia:

 1. hauska posti :), harmi että tama vuoden ei paase tervemaaan gjafar mutta uskon että irpa lahessi terveiset eteenpain kun tavasin kesalle irpa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Kyllä täällä tallilla on kuultu terveisistäsi. ;) Irpa lähetti ne siis perille! Ja etteköhän te Gjaffarinkin kanssa pääse sitten vaikka ensi vuonna tapaaman toisianne, jos ei kerran tämän vuoden puolella onnistu. :)

   ♥: Hrimnir

   Poista
 2. Ihanaaaaaa että hepat on kotona taaaaaaaas!!!! <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! ♥♥ Oli ihanaa saada kaverit kotiin pitkästä aikaa. :)

   ♥: Hrimnir

   Poista
 3. Miksi fjödur lopetettiin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on aika vaikea sanoa syytä sille, sillä itse olen ollut koko kesän Levillä, ja Fjödur taas on ollut Alahärmässä. Eläinlääkäri koki parhaakseen lopettaa Fjödurin. Paremmin en osaa tähän kysymykseen vastata.

   ♥: Hrimnir

   Poista
  2. Fjödurin lopetus oli monen yhtälön summa. Vaivojahan hänellä oli paljon.

   ♥: Hrimnir

   Poista
 4. Ihanaa että on hepat taas Levillä! Gola♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! ♥ Golaakin oli kerinnyt tulla niin kova ikävä kesän aikana. :)

   ♥: Hrimnir

   Poista
 5. Kivaa että hevoset pääsi takaisin kotiin! Seljalle terveisiä<3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on kyllä kivaa! ♥ Kiitos terveisistä, jotka lähetit Seljalle. Valitettavasti Selja ei kuitenkaan ole nyt täällä Levillä. Hän, Stjarni, Baron, Hetta, Toukka ja Keila jäivät vielä Alahärmään.

   ♥: Hrimnir

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)