sunnuntai 10. elokuuta 2014

Irmeli: Vauhdinhurmaa pellolla!

Hei!

Tulimme juuri Irpan kanssa äiti-tytär-retkeltä. Kävimme vaeltamassa monia metrejä viereiselle pellolle ratsastajat selässämme.

"Nam, tuolla vihreä pelto meitä jo odottaa!"
Idea tähän viereiselle pellolle matkustamiseen lähti siitä, kun ajattelimme, kuinka ihanaa ruohoa siellä olisi. Lisäksi meitä houkuttivat vauhdikkaat laukkapätkät ja kuvat, joita blogiin ottaisimme. Pellolle on tosiaan muutaman sataa metriä matkaa, ja se sijaitsee uintipaikkamme vieressä. Tänään emme kuitenkaan uimaan uskaltautuneet, sillä ilma on viilentynyt hurjasti. 

Minä matkaamassa pellolle.

Minä
Minä ja Irpa olemme niin erilaisia, vaikka olemmekin äiti ja tytär. Pellolla minua kiinnosti kaikista eniten syöminen, syöminen ja syöminen. Irpa taas halusi nauttia vauhdin hurmasta. 

Irpa laukkaamassa ♥
 
Tässä taidan mennä ravia. :)
 
Voisi ajatella, että 25-vuotias äitini olisi se, joka haluaisi mielummin syödä ruohoa kuin laukkailla pellolla, mutta ei. Irpaa ei syöminen innostanut, kun vaihtoehtona oli myös päästä laukkaamaan.

Irpa ♥


Meitä hevosia odottaa muuten aivan lähiaikoina eräs ihana muutos laumassamme... ;) Jätetään se vielä kertomatta. Tulette kuulemaan siitä pian postauksen muodossa. 

Minä
 

Kesken kuvaussession aloimme syödä eväitämme. Kuvitelkaa, kuinka helppoa on olla hevonen. Kun lähtee retkelle, ei tarvitse raahata mukanaan kaiken maailman leipiä, hedelmiä, pullaa yms. evääksi. Tarvitsee vain ojentaa kaulaansa maahan ja syödä mussuttaa ruohoa, kunnes maha on täynnä. Voi myös valita, tahtooko laittaa suuhunsa tummanvihreää, vaaleanvihreää vaiko limenvihreää ruohoa. Yksinkertaista!

Irpa ♥

Irmeli ♥


 
Minä :)

 
Irpa ♥
Ja sitten kotiin...

 Kotiin päin alkoivat tietysti minunkin jalkani menemään hurjaa vauhtia ;).


Teimme nyt tänne blogin sivupalkkiin sellaisen kyselyn, johon te ihmiset voitte vastata. Siinä kysytään, kuka meistä on suosikkihevosenne. Saatte valita vastaukseksi niin monta hevosta kuin haluatte. Olisimme todella onnellisia, jos kävisitte kertomassa sinne, kenestä/keistä hevosista juuri sinä pidät eniten. :) On nimittäin todella mielenkiintoista seurailla, kuka meistä on eniten blogissa vierailevien ihmisten mieleen. Tekin näette tulokset äänestettyänne.

Jos taas et tunne/tiedä meitä hevosia, voit käydä lukaisemassa täältä meidän luonteistamme. Siten voit miettiä, kuka kuulostaa eniten sinun mieleiseltäsi pollelta. 

  
Irpa


Sivupalkissa on myös kysely, kuinka löysitte blogiimme. Käykäähän vastailemassa, jos kiinnostaa!

 
Minä niin ryhdikkäänä!


♥: Irmeli

6 kommenttia:

 1. Mukava postaus! Odottelen innolla seuraavaa postausta, sillä haluan tietää mikä muutos laumassa tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla! :) En ole aivan varma, milloin tämä muutos laumassamme tapahtuu, mutta uskon, että aivan lähiaikoina. Silloin tulemme myös kertomaan teille. :)

   ♥: Irmeli

   Poista
 2. ihana postaus.mieti vaan kysy onko irmeli semoinen piirit että heti voi sanotaa että sen on irpa tyttär.

  laku eestin poni lahetaa irpa ja irmelli terveiset turussa kun on kuulenyt niin paljon kiva irpasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Joo, kyllä minut yleensä aina yhdistetään äitiini Irpaan. Onhan meissä sen verran paljon samaa näköäkin, vaikka tietenkin eripiirteitäkin löytyy jonkun verran.

   Kiitos terveisistä! Lähetän niitä takaisin sinne Turkuun Laku-ponille. ;)

   ♥: Irmeli

   Poista
 3. Kiva blogi! :) http://koirista-hevosiin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kävin kurkkaamassa sinunkin blogiasi, ja se vaikutti kivalta. :) Minä niin tykkään koirista! Sinun koirasi ovat supersöpöjä ♥.

   ♥: Irmeli

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)