maanantai 6. lokakuuta 2014

Hrimnir: Voi niitä vanhoja aikoja!

Morjens!

Sain tänään hyvän aiheen, mistä voisin postata. Se syntyi siitä, kun tänään herätessäni haistelin ilmaa. Se tuoksui jotenkin makealta. Samalta kuin tallilla tuoksui muutama vuosi sitten. Aloimmekin muistella hevoskavereideni kanssa menneitä aikoja. Niitä aikoja, kun tallillamme oli vielä kukko, jonka nimi oli Hullu Petteri. Hän oli kyllä nimensä mukainen kukko. :D Oi niitä aikoja! Ajattelinkin kertoa teille kuvien kera, millaista oli vuonna 2011.


Jep, tuossa kuvassa olen minä. Se samainen Hrimnir, joka teille tänäänkin kirjoittelee. Näytän aivan samalta. Olen yhtä likainenkin kuin tällä hetkellä. Tosin harjani on ehkä hivenen tummempi. Näkisittepä, miltä näytin pienenä. Olin silloin aivan harmaa. Nythän minä olen valkoinen. Kröhöm, tai ainakin olisin ilman tätä likakerrosta. jonka aina turkkini päälle hommaan. ;)

Tässä tallin ikinuoret mummelit kolme vuotta sitten.

Jöra
 Irpa ei ole kyllä tästä yhtään muuttunut. Riimun väri vain on nykyään eri kuin tällöin.
Irpa
Toivottavasti tämä, että muistelemme vanhoja aikoja, ei tarkoita sitä, että olemme tulossa vanhoiksi. Onhan sitä niin paljon kaikkia muistoja kerääntynyt pääkoppaan, kun on kuitenkin jo 17 vuotta elänyt. On niitä toivottavasti myös vielä monta edessäkin.

Hrimnir, eli minä
Pakko sanoa, että ovat Irmelin poseeraustaidot ainakin vähän parantuneet. Nimittäin ensimmäinen kuva Irmelistä, joka pompahti eteeni on tuo alapuolella oleva. Nykyään Irmeli ei voisi ikinä, ei siis ikinä alkaa tehdä tarpeitaan juuri kameran kuvatessa häntä. Hyi Irmeli!


Irmeli
Minä olen ilmeisesti jo tällöin ollut tuollainen hurmuripoika, jolla huumorintajua riittää, Katsokaa nyt minun söpöilyilmettäni.


"Anna namuja!"

Veera on kyllä todellinen kaunotar näissäkin kuvissa! Veeran kanssa meillä onkin piitkä ja suloinen historia takanamme.

Veera
Ja kyllä Irmelistäkin pari poseerauskuvaa löytyi. Tuo yksi kuva hänestä oli varmasti vain jokin vahinko. Olenko muuten kertonut, kuinka Irmelin poikaystävänä toimi pari vuotta sitten koira nimeltä Turo? Voi niitä aikoja, voi niitä aikoja! Irmeli näki tällöin pelkkiä sydämiä tämän suloisen koiran takia. He pussailivat usein ja nuolivat toistensa naamoja. Kokoerokaan ei heidän rakkauttaan haitannut. Irmeli nimittäin vähän niin kuin istui yltääkseen samalle tasolle tämän turrin kanssa. 

Turo ja Irmeli ♥

Irmeli

Irmeli

Irmeli

Irpa oli jo tällöin kova flirttailemaan. Hän iski aina kameralle silmäänsä siltä varalta, jos joku komea ori sattuisi hänen kuviaan katselemaan. 

Irpa
Ajatelkaa, vielä näihin aikoihin oli Jöra lauman johtaja. Irmeli jo silloin koitti kovatöisesti hakea johtajan paikkaa itselleen. Hän kun on aina ollut sellainen, ettei kestä olla muiden hevosten pompoteltavana, vaan haluaa itse päättää asioistaan. Nyt sitten, kun Jöra on saanut ikää lisää, väistyi hän johtajan tehtävästä ja antoi pestin Irmelille.

Entinen laumanjohtaja Jöra

Nykyinen ja entinen johtaja
Meillä näitä kuvia vuodelta 2011 vielä piisaisi, joten voisimme tehdä tästä joskus toistekin postauksen.

Minä´
Olemmeko me muuttuneet teidän mielestänne kolmen vuoden aikana?
Haluatteko te nähdä lisää vanhoja kuvia jossain tulevassa postauksessa?

Kertokaahan ihmeessä! :)


♥: Hrimnir




8 kommenttia:

  1. Huikeita aivan loistavia kuvia :) kitos paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos itsellesi ihanasta kommentista! :) Kiva, että tykkäsit!

      ♥: Hrimnir

      Poista
  2. Ihania kuvia ja kyllä haluaisin samanlaisia kuvia! Hrimnir söpöilee♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Mepäs teemme sitten toisenkin postauksen näistä vanhoista kuvista. :)

      ♥: Hrimnir -söpöilijä ;)

      Poista
  3. ihania kuvia minusta ette ole paljon muuttunu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No, emme me kamalasti kolmessa vuodessa ole muuttuneet.

      ♥: Hrimnir

      Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)