torstai 14. elokuuta 2014

R.I.P FJÖDUR FRA MÖÖRUDAL♥ Juuri niinä päivinä, kun minua olisit tarvinnut, olin kaukana. Välissämme oli satoja kilometrejä, mutta silti tunsin kipusi ja halusi päästä eroon tuskastasi. Tiedän, että sinun on nyt parempi olla, vaikka itselläni onkin suru rinnassa. Enää et joudu itkemään hiljaista, milteinpä äänetöntä itkuasi. Nyt voit nauttia vihreämmistä ruohotupsuista ja huolettomista laukkapätkistä ilman muistoakaan kivuista. Olet nyt ikuisilla vihreillä laitumilla. En saanut peitellä sinua ikuiseen uneen, taikka kuiskata korvaasi, että kaikki on hyvin, mutta uskon, että tapaamme vielä. En ikinä unohda ääretöntä kiltteyttäsi, omanlaista kävelytyyliäsi ja kultaista sydäntäsi. Vaikka olet poissa, on minulla jäljellä sinusta kauniit muistot. Pysyt aina sydämessäni. Lepää rauhassa Fjödur. ♥ 

12 kommenttia:

 1. Mitä kävi;( sitä jää ikävä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli vain Fjödurin aika lähteä. ♥ Uskon, että monet ihmiset, kuten me hevosetkin, tulemme kaipaamaan häntä. Hän oli niin kiltti ja tykätty hevonen.

   Poista
 2. Nyt jo ikävä kun tietää ettei näe enää koskaan <3

  VastaaPoista
 3. Oliko tämä ollut jo tiedossa vai tuliko ihan ylllätyksenä?Käydessäni siellä vaelluksilla sekä tustustuessani tallin toimintaan hieman paremmin ja ennen kuin tiesin että Fjödurilla oli jaloissa vikaa ja että se ei enään ole asiakkaiden käytössä. Olin jopa toivonut että voisin edes joskus nousta Fjödurin selkään. Niin ei koskaan olisi tapahtunut, tiesin sen jo silloin kun luin että Fjödur ei enää ole asiakkaiden käytössä, silti toivoin sen vielä joskus olevan mahdollista!<3 Voimia koko talli väelle!<3 Rakkaastaan luopuminen on aina yhtä raskasta vaikka siihen yrittäsi etukäteen valmistautua kuinka hyvin tahansa!:(<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuli se sinänsä suurena yllätyksenä, kun osa meistä hevosista asuu täällä Lapissa, ja Fjödur oli kesän Alahärmässä. Emme siis olleet näkemässä Fjödurin huononemista.
   Fjödur omasi kuulema mahtavat askellajit ja sitäkin kiltimmän luonteen. Jokaiselle ihmiselle olisi varmasti ollut ihana kokemus saada ratsastaa Fjödurilla. Harmi, ettet sinä sitä kokenut.

   Kiitos sinulle! ♥ Olet oikeassa, luopuminen on raskasta...

   Poista
 4. Oliko Fjödur kuinka vanha? Muistan kun se oli mun leirihoitsuna syysleirillä :) ikävä tulee, voimia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fjödur oli 19-vuotias. Hän oli varmasti rauhallinen leiriläistenkin seurassa.♥ Kiitos!

   Poista
 5. Voi! Olisin joku kerta halunnut Fjöduria koittaa! Voimia sinne... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Harmi, ettet saanut koskaan Fjödurilla ratsastusta kokea.

   Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)