torstai 9. tammikuuta 2014

Fjödur: Kenttäratsastuksella aloitetaan!

Heipa hei kaikille ja hyvää torstai-iltaa!♥

Minä, Fjödur sain kunnian tehdä blogiimme ensimmäisen postauksen! Ajattelin kertoa teille tänään pienestä lenkistä, jonka tein tässä muutama tunti sitten. Olin siis juuri heinäpaalilla syömässä, kun näin erään tallitytön kävelevän luokseni riimu kädessään.







Siinä minä sitten tuijotin tyttöä ja odotin, että hän pukisi minulle riimun päähän.
Noh, ilmestyihän se riimu vihdoin ;) Sitten minut talutettiin muiden hevosten ohi ja oviaukosta sisälle kiinni ja harjattavaksi.




Mahani oli täynnä jääpuikkoja, joita ei meinannut millään saada irti. On niin kovat pakkaset!





Sain tänään kivan lätkäsatulan selkääni. Se on sellainen, että ihmisellä tuntuu, kun menisi ilman satulaa, mutta siinä on jalustimet ja satulavyö. Meille hevosille se on myös kivan tuntoinen, paljon kevyempi kuin normaali satula :)!




Ja sitten menoksi! :)





Teimme ratsastajani kanssa uran kentälle, kun se oli mennyt umpeen. Lunta oli satanut niin paljon. Teimme myös pieniä harjoituksia ja tölttäsimme pitkillä sivuilla. Sen jälkeen, kun olimme menneet kentällä, kävimme vielä tölttäämässä tiellä. Pidemmälle en suostunut lähtemään, kun oli tullut jo pimeä. Sillä tiedättehän, pimeällä kun on yksin, voi nähdä pelottavia mörköjä!




Oli kiva ratsastusreissu! Meillä kesti se 40 minuuttia suunnilleen.. :P Sitten sisällä minua odotti mukava yllätys. Sain herkullisen leipäpalasen! Ajatelkaa sitä tunnetta, kun on käynyt lenkillä ja tehnyt parhaansa. Sitten sisällä odottaa herkku palkinnoksi ♥




Kun pääsin takaisin aitaukseen kavereideni luokse, menin heti juoma-astian kautta heinäpaalille ♥

Lisään tähän loppuun vielä vanhan kuvan itsestäni.





♥: Fjödur :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)