lauantai 18. tammikuuta 2014

Gjaffar: Talven taikaa

Terveppä terve!

Minulla, Gjaffarilla olisi nyt muutama kuva jaettavana teidän kanssanne. ;) Aamulla oli kyllä upea herätä taas näihin ensimmäisiin auringonsäteisiin! Muutenkin ilma oli mitä kaunein, juuri sopiva kuvauspäivälle. Koska minulla oli vapaapäiväkin tänään, pääsin kuvattavaksi metsään. Ja nyt laitan ne kuvat tähän postaukseen. :)


Lähdimme kävelemään viereiselle maastopolulle. Poseerasin tietysti aina, kun kamera otettiin esille. :) 


Olin tänään erittäin yhteistyökykyisellä päällä. Siksi kuvat onnistuivatkin mielestäni aika hyvin. Ehkä pääsen toisenkin kerran kuvausretkelle! :)


Hevosaitauksemme on siinä polun vieressä. Välillä muut kauraturvat kävivät ihmettelemässä kuvaussessiotamme. Nautin heidän ihailevista katseistaan! 


Tiedättekö muuten jotain hevosmallitoimistoa, joka on suunnattu meille miehille? Voisin yrittää hakea sinne näillä kuvilla! Paljonkohan siitä saisi palkkaa...






Nautin kyllä niin paljon tästä lumivaipasta, mikä ympärillämme on! Rakastan niitä hetkiä, kun saan piehtaroida aitauksessa lumen keskellä. Ja jos kesken reissun tulee jano, voi maistella lunta. Talvi on upeaa aikaa. Me Islanninhevoset nautimme siitä niin suunnattomasti ♥ 


Kävin kerran tuolla Levin keskustassa. Se oli ihan kivaa vaihtelua, mutta en minä kyllä siellä autojen, rakennusten ja ihmismassojen keskellä tahtoisi asua. Vaikka tämä talli on vain kahden kilometrin päässä keskustasta, on täällä niin rauhallista.. Me hevoset kaipaamme rauhaa ja hiljaisuutta :). Ihmisillekin on hyväksi käydä välillä metsässä rentoutumassa, jos on esimerkiksi stressiä töissä/koulussa..


Mutta tässä nämä kuvat melkein olivatkin. Laitan vielä oman suosikkikuvani tältä päivältä.

Muuten, tiesittekö. Irmelikin rakastaa kameran edessä olemista ;).


♥: Gjaffar

2 kommenttia:

  1. ihana gjafar,kaunis ja niin kiva maastoretki kaveri.laukka niin ihana pehmeäks ja pyöreta selka laukka aika niin että parempi laukka ei löyty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuistasi. Toivottavasti nähdään pian! ♥

      -Gjaffar

      Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)