maanantai 20. tammikuuta 2014

Rossi: Touhukas päiväni

Heipäsen hei ja heissulivei!

Olen Rossi, se kaikkien tuntema 3-vuotias varsa. Pitkän kinuamisen jälkeen suostuivat hevosystäväni siihen, että minäkin saan kirjoittaa tänne. He nimittäin pelkäävät, että paljastaisin täällä jotain heidän salaisuuksistaan. Kuten sen, että Stjarni rakastaa oikeasti pinkkiä, vaikka on poika. Ja se, että Veera ihailee Irmeliä ja haluaisi olla niin kuin hän. Ja se, että...Ai niin. En saanut kertoa heistä mitään. No, kerron sitten itsestäni! Tai oikeastaan tästä päivästäni.

Heräsin aamulla noin kello 9.12 Muut olivat jo heränneinä heinäpaalilla syömässä.


Vaelluskin lähti siinä kymmenen aikoihin. Aamu ei kuitenkaan käynnistynyt minun osaltani niin hyvin. Suutuin nimittäin parhaalle ystävälleni Tranalle, kun hän ei tahtonut leikkiä kanssani.



Onneksi Ida-heppa tuli luokseni ja kysyi, tahtoisinko rakentaa hänen kanssaan majan puiden oksista. Suostuin siihen tietenkin, ja näin minulle tuli taas hyvä mieli. :)


Kerroin Idalle salaisuuksiani. Hän on hyvä kuuntelemaan! Hihitimme yhdessä muille hevosille ja keksimme heistä hauskoja piloja. Nauroimme vatsamme kipeiksi.



Mietimme yhdessä innolla sitä, kun minä, Ro´s Fra Nevala osallistun Levi World Cupiin. Virittäydyin näihin laskettelukilpailun tunnelmiin aiheeseen sopivalla pipolla. :)


Kävin välissä nukkumassa päiväunet. Näin hauskaa unta!


Heti kauneusunieni jälkeen jatkoin Idan kanssa touhuamista. Leikimme monia eri leikkejä. Ensin leikimme piilosta. Alhaalla olevassa kuvassa näkyy, kun juoksin piiloon Idaa hänen laskiessaan kymmeneen.


Leikimme myös hippaa, ja juoksinkin Idaa hurjasti karkuun!


Sitten, kun kyllästyimme noihin perusleikkeihin, keksin hauskan jekun. Hiivimme salaa Idan kanssa muiden hevosten luokse ja näykkäsimme heitä takapuolesta. Sitten juoksimme äkkiä karkuun, etteivät he huomanneet meitä. Oli kyllä huisin hauskaa! :D Eivätkä he ikinä saaneet tietää, että ne kiusankappaleet olimme me!



Sitten pelailin vielä hetken jalkapalloa yksikseni.



Tässä oli minun päiväni. Toivottavasti piditte.

Täytyy vielä muistuttaa, että kevät se vain koko ajan lähestyy, enemmän ja enemmän! Viikonloppuna oli huippunäkymät heti aamusta. Aurinko paistoi ja tuntui, että se olisi lämmittänytkin jo hieman ;)

Sieltä se aurinko pilkistää!
Rakkaudella: Rossi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)